Σάββατο 18 Μαΐου 2019,

2ο Insurtech Conference – Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ασφαλιστικού κλάδου

Το 2ο Insurtech Conferenceτο οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο Divani Caravel Hotelεστιάζει στην ανάλυση της επιρροής των λύσεων των Insurtechs στον ασφαλιστικό κλάδο.

Διακεκριμένοι Διεθνείς Keynote Speakers, Thought Leaders και Innovation Advisors θα προσεγγίσουν στρατηγικά θέματα και ουσιαστικές διαστάσεις της νέας πραγματικότητας, των συμμαχιών και των «έξυπνων» προσεγγίσεων στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής και του τρόπου κεφαλαιοποίησης τους.

Στην 1η ενότητα θα δοθεί έμφαση στη νέα πραγματικότητα του Ασφαλιστικού Τομέα στην Ψηφιακή Εποχή, ενώ ακολούθως θα αναπτυχθεί η Καινοτομία μέσα από τις λύσεις των Insurtechs.

Παράλληλα, θα αναλυθεί η νέα προσωποποιημένη ψηφιακή προσέγγιση των πελατών, με παρουσίαση Cases από Ελλάδα και Εξωτερικό.

 

Εκτός των παρουσιάσεων το συνέδριο περιλαμβάνει Panel Discussions, όπου θα συζητηθούν επίκαιρα και σημαντικά θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό τομέα.

Συγκεκριμένα,  οι θεματολογίες περιλαμβάνουν:

“Η Πρωτοπορία στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Ασφαλιστικού Κλάδου από την οπτική της Διαμεσολάβησης με στόχο το όφελος και  την προστασία του κοινωνικού συνόλου”, όπου θα αναπτυχθεί από την πλευρά της Διαμεσολάβησης η προσέγγιση της στάθμισης και υιοθέτησης των καινοτόμων Insurtech λύσεων με γνώμονα την εξυπηρέτηση και προστασία των καταναλωτών, πέραν των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι Τεχνολογίες Αιχμής.

“Η πορεία προς το Digital Transformation. Η αυτοματοποίηση εσωτερικών λειτουργιών. Η ανάπτυξη του Digital Customer Onboarding”. Στην συζήτηση θα αναλυθούν η τεχνολογική διάσταση, οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές της ψηφιακής μετάβασης των Ασφαλιστικών Εταιρειών και τις επιπτώσεις που αυτή θα επιφέρει στην αυτοματοποίηση λειτουργιών, αλλά και στην νέα ανάπτυξη της αγοράς καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Omnichannel προώθηση Ασφαλιστικών Προϊόντων στους millennials και τις νεότερες Γενιές Πελατών”, θα δοθεί το στίγμα και χαρακτηριστικά της αγοράς σχετικά με τις νέες γενιές των πελατών, την υπό διαμόρφωση καταναλωτική συμπεριφορά και την διείσδυση της ψηφιακής κουλτούρας μέσα από high-tech περιβάλλοντα, όπως και την επιρροή υποστήριξης προσωποποιημένων επιλογών και υπηρεσιών μέσα από συνδυασμό παραδοσιακών αλλά και ψηφιακών καναλιών και χρήσης smartphones.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: http://www.insurtechconference.gr/el/ 

Το Insuranceforum.gr και η Insurance Innovation συμμετέχουν στο συνέδριο ως χορηγοί επικοινωνίας

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα