Δευτέρα 20 Μαΐου 2019,

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Σ.Ε.Σ.Α.Ε. “ ILiOS ” – Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 στις 9 μ.μ.

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε και φέτος στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΕΣΑΕ για να γιορτάσουμε μαζί και παράλληλα να ενισχύσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Με χαρούμενη διάθεση και στο πνεύμα των εορταστικών αυτών ημερών, καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΕΣΑΕ στο ILiOS (Βουκουρεστίου 3, Στοά Σπυρομήλιου & Βυζαντίου, Αθήνα), την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, στις 9 μ.μ.
Με τη συμμετοχή σας στη βραδιά αυτή βοηθάτε το ΣΕΣΑΕ να συνεχίσει να στηρίζει το έργο του «Μπορούμε!» . Το « Μπορούμε!» είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. Ας σταθούμε λοιπόν δίπλα στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια του φορέα αυτού και ας προσπαθήσουμε ξανά αυτά τα Χριστούγεννα να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη ! Γιατί όλοι μαζί , προσφέροντας μέρος του κόστους συμμετοχής μας στην εκδήλωση, Μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη διαφορά!
Για να μπορέσουν όλοι να δουν όλους, δεν προβλέπονται συγκεκριμένες θέσεις / τραπέζια (οργανωμένο seating), ούτε υπάρχουν ιδιαίτεροι ενδυματολογικοί κανόνες. Το μόνο που σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας είναι: Η χαλαρή σας διάθεση!

Mε βάση την πάγια οικονομική πολιτική του Συνδέσμου το κόστος συμμετοχής κατ΄άτομο παρέμεινε και φέτος σταθερό στα 25 € για τα ταμειακώς εντάξει Μέλη και 35 € για τα μη Μέλη.

Την εκδήλωση αυτή υποστηρίζουν με χορηγίες οι Εταιρίες:
“AON” – Πλατινένιος Χορηγός,
“ERGO”, “MATRIX BROKERS S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί,
“AIG”, “ΕΘΝΙΚΗ”, “INTER PARTNER ASSISTANCE” – Ασημένιοι Χορηγοί,
“CARGLASS” – Μεγάλος Χορηγός.

Τους ευχαριστούμε θερμά!
Σας παρακαλούμε, μέχρι τις 18.12.2018 το αργότερο, να μας γνωρίσετε τη συμμετοχή σας, επικοινωνώντας με την κα Λένα Σιαλαούνη (τηλ.: 210 3334 222, fax: 210 3334 299, e-mail: [email protected]).
Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας!
Με εκτίμηση,
Ερρίκος Μοάτσος              Ιωάννης Βασιλάτος
Πρόεδρος                           Γεν. Γραμματέας

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα