Σάββατο 20 Ιουλίου 2019,

Σ.Υ.Α.Ε.: Παράταση δηλώσεων για τις σχολές Γονέων

Μετά από πληθώρα αιτημάτων, ο Σ.Υ.Α.Ε παρατείνει την προθεσμία συμμετοχής στη σχολή γονέων έως τις 15. 10. 2018.

Ο Σ.Υ.Α.Ε. παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτουν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 16η συνεχή χρονιά τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.

Για όλους εσάς, που είστε ή πρόκειται στο άμεσο μέλλον να γίνετε γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις Σχολές Γονέων και να σας υποστηρίξουμε ενεργά σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της ανατροφής ενός παιδιού, βρίσκοντας την ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις της εργασίας και των αναγκών της οικογένειάς σας!

Μέσα από τις συναντήσεις, θα αποκτήσετε γνώσεις και θα εφοδιαστείτε με χρήσιμα εργαλεία για το ρόλο του γονέα, ώστε να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να χτίσουν μια υπεύθυνη, δημιουργική και ευτυχισμένη ζωή! Οι ομάδες γίνονται, απογευματινές ώρες, στα γραφεία του Συλλόγου, έχουν συχνότητα 2 φορές το μήνα και διάρκεια μιάμιση ώρα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου, στο e-mail [email protected], όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, η εταιρεία, η ηλικία του παιδιού, η διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας & το e-mail.

Προσοχή:  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

O Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

Σπύρος Κολαΐτης                    Τέλης Χρηστίδης

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα