Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019,

Συμμετοχή Σ.Α.Δ.Χ. σε διημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων έδωσε το παρόν στην διημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που συνδιοργάνωσαν το ΚΕ.ΣΥ.Π. Χανίων και η Ένωση Γονέων του Δήμου Χανίων.
Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Χανίων, ο σύλλογός μας συμμετείχε με μέλη του Δ.Σ. στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στις 27 και 28 Φλεβάρη.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και σπουδαστές ενημερώθηκαν για τις προοπτικές του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή καθώς και για τις απαραίτητες δεξιότητες που πρέπει να έχουν για να ακολουθήσουν το επάγγελμα.

Δεσμευόμαστε για αρτιότερη συμμετοχή σε μελλοντικές διοργανώσεις αυτού του είδους και ευχόμαστε να ακολουθήσουν το παράδειγμα των φορέων εκπαίδευσης του νομού μας και άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Με αυτό τον τρόπο καθίσταται πιο εύκολο για τους νέους που τώρα ανοίγουν τα φτερά τους η ανεύρεση του κατάλληλου επαγγέλματος και δημιουργείται μία μελλοντική δεξαμενή υποψήφιων ασφαλιστικών συμβούλων.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα