Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019,

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τις τράπεζες, πραγματοποίησαν χθες στη Ρόδο οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές(rodiaki.gr)

Οι συγκεντρώσεις έγιναν χθες το πρωί έξω από τα υποκαταστήματα των τεσσάρων συστημικών τραπεζών επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων όλων των ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της χώρας.

Στόχος των κινητοποιήσεων αυτών ήταν η υπεράσπιση της ελευθερίας των καταναλωτών να επιλέγουν εκείνοι τον ασφαλιστή και την εταιρεία που επιθυμούν, χωρίς να υποκύπτουν σε εκβιαστικές πρακτικές των τραπεζών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Δωδεκανήσου «Η ΙΣΧΥΣ» κ. Πάρις Χατζηπέτρος, οι συγκεντρωθέντες επέδωσαν στους διευθυντές των τραπεζικών υποκαταστημάτων ψήφισμα διαμαρτυρίας και ζήτησαν να εφαρμοστεί η εγκύκλιος της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία οι πελάτες επιλέγουν ελεύθερα τον ασφαλιστή που επιθυμούν χωρίς εκβιασμούς και παρελκυστικές πρακτικές.

Πηγή: rodiaki.gr

 

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα