Κυριακή 26 Μαΐου 2019,

Στις 21 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση του ΣΕΜΑ

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, πραγματοποιείται η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).

Κατά τη διάρκεια αυτής θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία.

Μεταξύ των θεμάτων που έχουν περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης είναι και η υποβολή και έγκριση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Πειθαρχικής Επιτροπής επί των πεπραγμένων της χρήσης 2018, ο έλεγχος των ετήσιων λογαριασμών, η έγκριση του Ισολογισμού 2018 και του Προϋπολογισμού 2019, ο απολογισμός έργου των επιτροπών του ΣΕΜΑ για το 2018, η τροποποίηση του Καταστατικού του ΣΕΜΑ, πρόταση για αναπροσαρμογή της συνδρομής των μελών του Συνδέσμου και η συζήτηση διαφόρων θεμάτων που δεν θα αποτελέσουν αντικείμενο λήψης απόφασης.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Ιωάννης Ξηρογιαννόπουλος, καλεί όλα τα μέλη του Συνδέσμου να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της 21ης Μαρτίου, τονίζοντας ότι «αποτελεί χρέος των μεσιτών ασφαλίσεων να δηλώνουν παρών στα κοινά, ώστε μέσα από την έκφραση των θέσεων, των προτάσεων και των παρατηρήσεών τους να συνδιαμορφώνεται μια κοινή συνισταμένη για κάθε κρίσιμο ζήτημα το οποίο απασχολεί τον κλάδο μας. Μόνο με την υποστήριξη και την ενεργή συμμετοχή όλων μας, ο ΣΕΜΑ θα διατηρήσει, αλλά και θα ενισχύσει τη φωνή του, παρεμβαίνοντας με τις θέσεις του στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Ο ιστορικός ρόλος του ΣΕΜΑ, αλλά και η κρισιμότητα της περιόδου, μας υποχρεώνει να επηρεάσουμε με τις απόψεις μας, αποφάσεις οι οποίες θα καθορίσουν το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς» τόνισε ο κ. Ξηρογιαννόπουλος.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα