Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019,

Στις 13 Ιουνίου το 18ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG

Από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση στην ψηφιακή διακυβέρνηση και το Quantum Computing: η ατζέντα του 18ου Συνεδρίου Οικονομικών Διευθυντών της KPMG φέτος ισορροπεί ανάμεσα στην έγκυρη μακροοικονομική ανάλυση και την παρουσίαση τεχνολογικών εξελίξεων και πρακτικών ζητημάτων οικονομικής διοίκησης. Το φετινό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Κεντρικοί διεθνείς ομιλητές του συνεδρίου είναι ο καθηγητής του London School of Economics και Διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Kevin Featherstone, ο εξειδικευμένος σε θέματα χρηματοοικονομικών και οικονομικού management στην World Quantum Association Enrique Lizaso Olmos, ο καθηγητής Γιάννης Χαραλαμπίδης, μέλος των «100 πιο σημαντικών ανθρώπων στην ψηφιακή διακυβέρνηση», με βάση την επιρροή που έχουν στον καθορισμό των εξελίξεων σε παγκόσμια κλίμακα παγκοσμίως και o Bjarte Bognes, Πρόεδρος του  Beyond Budgeting Roundtable.

Το Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα επιχειρηματικά συνέδρια του ελληνικού χώρου γενικά και έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για την ελληνική κοινότητα των Οικονομικών Διευθυντών. Περισσότεροι από 250 CFOs και Finance Directors παρακολουθούν κάθε χρόνο το Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, την ατζέντα, και τους ομιλητές μπορείτε να δείτε εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα