Τρίτη 21 Μαΐου 2019,

ΣΕΣΑΕ – Oμιλία του κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί με στόχο την ενημέρωση αλλά και την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Μελών του, διοργανώνει τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17.00, ομιλία στην Αίθουσα “Panorama” του Ξενοδοχείου ROYAL OLYMPIC (Αθανασίου Διάκου 28 – 34, 117 43 Αθήνα).

Ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, CEO της TITAN Cement Company S.A.. Ο τίτλος της ομιλίας του εισηγητή, η οποία αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, είναι: «Διαχείριση ευκαιριών και κινδύνων: η οπτική μιας βαριάς βιομηχανίας».

Θα ακολουθήσει cocktail στο χώρο του “Ioannis” Roof Garden Bar στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε στην συγκεκριμένη εκδήλωση να μην υπάρχει κόστος συμμετοχής για τα Μέλη του Συνδέσμου. Φυσικά, όπως πάντα, μπορούν να συμμετέχουν και συνεργάτες σας, μη Μέλη του Συνδέσμου με κόστος συμμετοχής 25 €, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και με τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Σας παρακαλούμε να μας βεβαιώσετε για την παρουσία σας μέχρι την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 (κα Λένα Σιαλαούνη, τηλ.: 210 3334 222, e-mail : [email protected]) και να μας γνωρίσετε τον ακριβή αριθμό των καλεσμένων σας. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η έγκαιρη προσέλευσή σας (17:00΄ – 17:30΄), δεδομένου ότι η ομιλία θα αρχίσει στις 17:30. Ελπίζουμε ότι με την άμεση απάντησή σας θα μας βοηθήσετε να διοργανώσουμε άρτια την όλη εκδήλωση, η οποία προβλέπεται να διαρκέσει μέχρι τις 20.00΄.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Εταιρίες :

“AON” – Πλατινένιος Χορηγός,

“ERGO” & “MATRIX BROKERS  S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί,

“INTERAMERICAN” – Ασημένιος Χορηγός,

“ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ” – Μεγάλος Χορηγός

“EUROLIFE ERB” & “HDI Global SE, Hellas” – Xορηγοί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ερρίκος Μοάτσος              Ιωάννης Βασιλάτος

Πρόεδρος                            Γεν. Γραμματέας

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα