Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019,

Πρόσκληση της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος στο Open Day

Η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο στην εκδήλωση Open Day που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/2/2019, πριν την έναρξη του εαρινού εξαμήνου της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος.

Στο Open Day οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν Αναλογιστές, να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το επάγγελμα και την Πιστοποίηση του Αναλογιστή και να συμβουλευτούν Διευθύντριες HR για τα μυστικά μιας επιτυχημένης συνέντευξης. Ένας τυχερός θα κερδίσει τα δίδακτρα ενός μαθήματος έπειτα από κλήρωση!

Πρόσκληση Open Day 11&12.2.19

Σημειώνουμε ότι το πρωί της Τρίτης 12/2/2019, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Τράπεζα της Ελλάδος και στη συνέχεια στην MetLife Ασφαλιστική.

Απαραίτητη προϋπόθεση και για τις δύο διοργανώσεις είναι η δήλωση συμμετοχής στο [email protected]

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα