Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018,

Πάνω από 350 επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς στην καλοκαιρινή εκδήλωση του Σ.Ε.Σ.Α.Ε

 

Στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) , την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017, φιλοξενήθηκαν πάνω από 350 επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς –  o Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Ε., στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, εκπρόσωποι φορέων της ασφαλιστικής αγοράς, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, συνεργάτες, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου και φίλοι του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ημίωρη ξενάγηση στους χώρους του ΚΠΙΣΝ, να απολαύσουν τη μοναδική θέα της πόλης μας, την δύση του ήλιου αλλά και τη μαγευτική νύχτα, με χαλαρή διάθεση, νόστιμα εδέσματα και όμορφη μουσική από το ψηλότερο σημείο του ιδιαίτερου αυτού χώρου.

Όπως πάντα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά σοβαρά θέματα που απασχολούν την αγορά σε μια ατμόσφαιρα που αναδεικνύει τη δύναμη, τις ευκαιρίες και τα κοινά της αγοράς.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων του Συνδέσμου που περιλαμβάνει εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δράσεις, προωθεί την ενημέρωση και το διάλογο στα θέματα που σχετίζονται με την Ιδιωτική Ασφάλιση και προσφέρει πλατφόρμα δικτύωσης και σύσφιξης σχέσεων των μελών του.

Την εκδήλωση στήριξαν  :

“CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός,

“INTER PARTNER ASSISTANCE” & “MATRIX BROKERS  S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί,

“AIG”, «ΕΘΝΙΚΗ», “ERGO” &“INTERAMERICAN”  – Ασημένιοι Χορηγοί,

“ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”, “AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ” & “INTERASCO”,  Μεγάλοι Χορηγοί,

“AON”, “ARAG”, “HDI Global SE” & “METLIFE” – Χορηγοί και

“ATRADIUS” – Υποστηρικτής.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα