Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019,

Ο ΣΕΜΑ σύμμαχος για ένα κοινό μέτωπο στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

«Οι μεσίτες ασφαλίσεων συντάσσονται με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση για τη διαμόρφωση ενός κοινού οράματος, που στόχο θα έχει την ενίσχυση της εικόνας και του ρόλου της ασφαλιστικής αγοράς στην οικονομία και απώτερο σκοπό τη μεγαλύτερη διείσδυσή της στην κοινωνία».

Το μήνυμα αυτό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, μιλώντας στην 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που διοργάνωσαν, το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, με τη στήριξη της Κ.Ε.Ε.Ε..

Αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α., κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και το γενικό γραμματέα, κ. Δημήτρη Γαβαλάκη, για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο κ. Τζωρτζωρής, τόνισε ότι η Συνδιάσκεψη δίνει το βήμα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση να επικοινωνήσει τις πάγιες θέσεις της, προς επίλυση κρίσιμων ζητημάτων της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και για την αντιμετώπιση χρόνιων στρεβλώσεων που λειτουργούν ως εμπόδια για την ανάπτυξη του κλάδου.

«Είμαι βέβαιος ότι ξεκινάει μια λαμπρή περίοδος για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και θέλω να προετοιμαστούμε όλοι, όσο το δυνατόν καλύτερα, προκειμένου να βοηθήσουμε όχι μόνο τις επιχειρήσεις μας ή τα χαρτοφυλάκιά μας, αλλά την κοινωνία, τον συμπολίτη μας, που, ιδιαίτερα σήμερα, έχει την ανάγκη στήριξης» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ για να συμπληρώσει αμέσως μετά ότι «ο Σύνδεσμος θα σταθεί δίπλα σε όλους τους διαμεσολαβούντες, ανεξάρτητα από την ιδιότητα με την οποία δρουν, για να στηρίξει μια κοινή προσπάθεια που θα εκφράζει συνολικά τον κλάδο».

Σημειώνεται ότι, τον ΣΕΜΑ, στην 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, εκπροσώπησαν επίσης ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, κ. Γιώργος Ζαφειρίου και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και μέλος του Δ.Σ., κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και σημαντικός αριθμός μεσιτών – μελών του ΣΕΜΑ.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα