Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018,

Νέος πρόεδρος του ΣΕΜΑ ο κ. Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος

Νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΜΑ εξελέγη, ομόφωνα, ο κ. Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος, ο οποίος ήταν μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία του Συνδέσμου.

Το Δ.Σ. του ΣΕΜΑ, μετά τις παραιτήσεις τριών μελών του, συγκροτήθηκε, χθες, εκ νέου σε σώμα, με νέα αντιπρόεδρο την κ. Ευγενία Καφφετζή, γενική γραμματέα την κ. Μαρία Τσιλιμπάρη, νέο ταμία τον κ. Κωνσταντίνο Αλφιέρη και μέλη την κ. Βασιλική Δράκου και τους κ.κ. Ζακ Καπουάνο, Νίκο Κόκκινο, Φίλιππο Μυτιληναίο και Μιχάλη Τζωρτζωρή.

Σημειώνεται ότι η κ. Βασιλική Δράκου και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Αλφιέρης και Μιχάλης Τζωρτζωρής κάλυψαν τις τρεις κενές θέσεις στο Δ.Σ. του ΣΕΜΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος, αμέσως μετά την εκλογή του ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την ομόφωνη στήριξή τους και υπογράμμισε την πρόθεσή του η νέα Διοίκηση του Συνδέσμου να δράσει ομαδικά και με σύμπνοια για την ανάδειξη της υπεραξίας του μεσίτη ασφαλίσεων, τονίζοντας ότι στις άμεσες προτεραιότητές της θα είναι η διευθέτηση σειράς σημαντικών θεμάτων του κλάδου, με πρωταρχικό στόχο την ενεργή συμμετοχή του ΣΕΜΑ κατά τη διαδικασία ενσωμάτωσης στο εθνικό δίκαιο της κοινοτικής οδηγίας IDD, περί ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, προκειμένου να διασφαλιστούν τα επαγγελματικά συμφέροντα των μεσιτών ασφαλίσεων.

Ο κ. Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος, πρόσθεσε ότι «ο κλάδος των μεσιτών ασφαλίσεων έχει πολλά να προσφέρει για την αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και να συμβάλλει ουσιαστικά στη γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης του ρόλου της ιδιωτικής ασφάλισης στο επιχειρείν, καθώς και επίλυσης χρόνιων κοινωνικών και οικονομικών ζητημάτων της χώρας, τα περισσότερα από τα οποία ανέκυψαν κατά την περίοδο των μνημονίων, όπως το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό».

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα