Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018,

Με ανανεωμένο Site η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Ένα κλικ μακριά βρίσκεται πλέον η αξία της ασφάλισης, η οποία με τη βοήθεια της τεχνολογίας φτάνει ακόμη πιο γρήγορα και απλά σε εκείνους που αναζητούν την πλήρη ενημέρωση. Συγκεκριμένα, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής της, η οποία αποτυπώνεται στο μήνυμα «Ασφαλίζω σημαίνει Φροντίζω», προχώρησε στον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της.

Βασικός στόχος της ανανεωμένης ιστοσελίδας είναι να αντανακλά την ανθρώπινη διάσταση της ασφάλισης με μία περισσότερο ανθρωποκεντρική προσέγγιση, προβάλλοντας παράλληλα τα μοναδικά οφέλη της ασφάλισης και τις δράσεις της Ένωσης για την ελληνική κοινωνία και τον πολίτη.

Μέσω της νέας σελίδας, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για την αξία της ασφάλισης και τις ασφαλιστικές επιλογές και να βρει  χρήσιμες οδηγίες  πρόληψης για να προστατεύσει την οικογένειά του , το σπίτι του και το περιβάλλον. Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί  για το  αυστηρό θεσμικό πλαίσιο και την εποπτεία του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης που εγγυώνται την αξιοπιστία του.

Ο επισκέπτης  θα βρει  χρήσιμα εργαλεία ελέγχου όπως αν το  όχημά του είναι ασφαλισμένο και αν ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής του είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας του ασφαλιστικού κλάδου. Παράλληλα μπορεί να αλληλεπιδράσει με το δυναμικό Infographic και να ανακαλύψει μία προς μία όλες τις δεσμεύσεις των μελών της ΕΑΕΕ, που στόχο έχουν να δημιουργήσουν κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας για κάθε ασφαλισμένο.

H νέα ιστοσελίδα της ΕΑΕΕ είναι φιλική, μοντέρνα και πολύ εύκολη στη χρήση.  Σχεδιάστηκε υιοθετώντας υψηλά πρότυπα και σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να παρέχει μια πλούσια εμπειρία. Βασικοί άξονες στους οποίους στηρίχθηκε όλη η υλοποίηση αποτέλεσαν τόσο η τεχνολογική αρτιότητα όσο και η δημιουργία ενός εύκολου interface για τους χρήστες. Το design είναι πρωτοποριακό και παρέχει άψογη εμπειρία περιήγησης στους χρήστες από όποια συσκευή το επισκεφθούν.

Η ΕΑΕΕ θα συνεχίσει προς την ίδια κατεύθυνση, να βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους με απλό, φιλικό και ειλικρινή τρόπο μέσα από συνεχόμενη πληροφόρηση σχετικά με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που αναλαμβάνει, με σκοπό την ανάδειξη της πραγματικής διάστασης της φράσης «ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω»

Ανακαλύψτε τα οφέλη και πλεονεκτήματα της ασφάλισης με ένα κλικ στο www.eaee.gr.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα