Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019,

Και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές των Χανίων στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων συμμετέχει ενεργά στην σημερινή  γενική απεργία και καλέι όλα τα μέλη και συναδέλφους σήμερα στις 10 στην Πλατεία Αγοράς.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Δημήτρης Σκιτζής, Πρόεδρος του Σύνδεσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων: 

«Συνάδελφοι διασυνδεδεμένοι ασφαλιστές. Αύριο 17 Μάη έχουμε καλέσει τα μέλη του Συνδέσμου Ασφαλιστών Χανίων σε απεργιακή κινητοποίηση στην Πλατεία Αγοράς στις 10 το πρωί. Σας προσκαλούμε και εσάς να διαδηλώσετε μαζί μας για τις δυσμενέστατες εξελίξεις όσον αφορά το ασφαλιστικό-φορολογικό των ελεύθερων επαγγελματιών και δη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, δεδομένου ότι δηλώνουμε το 100% του εισοδήματός μας. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο λόγω των δεσμεύσεων από τις ασφαλιστικές εταιρίες. Όμως πρέπει να ξέρετε και εσείς ότι αν δεν αντιδράσουμε η συνεχής αύξηση των επιβαρύνσεων δεν μπορεί να καλύπτεται εσαεί με την αύξηση της παραγωγής. Πιέστε τις εταιρίες να πάρουν θέση υπέρ των ασφαλιστών. Σαν σύλλογος με τη σειρά μας προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε διευθυντές πωλήσεων πρακτορειακού δικτύου για να αντιδράσουν οι εταιρίες στην επαπειλούμενη συρίκνωση του κλάδου μας. Με συναδελφικιύς χαιρετισμούς, Δημήτρης Σκιτζής.»

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα