Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019,

Η ΕΕΑΕ ικανοποιημένη από τις Εταιρείες που σέβονται το ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ εκφράζει  την βαθιά ικανοποίηση των Μελών της, για την έμπρακτη και δημόσια έκφραση της αλήθειας, που αφορά τον ρόλο του Ασφαλιστικού  Διαμεσολαβητή και την αναντικατάστατη παρουσία του πλάι στον καταναλωτή πελάτη.

Μια αλήθεια που δηλώνεται  από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ, με ολοσέλιδη καταχώρηση στην εφημερίδα  Κυριακάτικη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 13ης Ιανουαρίου 2019, τιμώντας έμπρακτα και αναγνωρίζοντας  την αξία και το έργο του Δικτύου της αλλά και του συνόλου των επαγγελματιών του κλάδου. Το κείμενο που θα πρέπει να διαβαστεί προσεκτικά από όλους απαντά ρεαλιστικά στο υποτιθέμενο δίλημμα της επιλογής δικτύου διανομής.

Δημοσιεύματα, που απευθύνονται στην κοινωνία και αναδεικνύουν την μοναδική και απαραίτητη παρουσία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή που έχει τις γνώσεις, τα προσόντα και την ευθύνη να καθοδηγεί, να προτείνει, να παρακολουθεί, να ενημερώνει και να δίνει τις καλύτερες λύσεις,  προσδιορίζουν επακριβώς  το στίγμα της προστιθέμενης αξίας μας  και  αποτελούν  αναγνώριση και δικαίωση του έργου μας.

Όταν προέρχονται δε από Εταιρείες στις οποίες εναποθέτουμε, μαζί με την παραγωγή  και τις ελπίδες μας, για κοινή πορεία με στόχο την ενημέρωση και προστασία του καταναλωτή, τότε αποκτούν ιδιαίτερη δυναμική και αξία.

Με αυτή τη δεδηλωμένη παραδοχή εμείς θα διακρίνουμε και θα χαιρετίζουμε πάντοτε τις Εταιρείες που τιμούν και σέβονται τους Συνεργάτες τους και γενικότερα όλους τους πιστοποιημένους επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

Διαβάστε το κείμενο εδώ:

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα