Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019,

Η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Καβάλας στις 13 Φεβρουαρίου 2017

Σε γενική συνέλευση θα προβεί η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Καβάλας στις 13 Φεβρουαρίου 2017. Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η ανασκόπηση της χρονιάς 2016 και οι κινήσεις για το 2017. Επίσης θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες με σκοπό την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Συλλόγου για τη διετία 2017-2019.
Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Καβάλας :
 » Το Δ.Σ. της ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, σας καλεί στην
Γενική Συνέλευση & τις Εκλογές του Συλλόγου την
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει ώρα 13:30, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας (ΟΕΒΕΚ), Ερμού 13 Καβάλα.
Τα θέματα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα είναι :

  1. Οικονομικός απολογισμός 2016 και έγκριση προϋπολογισμού 2017.
  2. Ενημέρωση πεπραγμένων Διοίκησης 2016
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Επίσης την ίδια ημέρα και μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, θα διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Συλλόγου για τη διετία 2017-2019. Συγκεκριμένα η διεξαγωγή των Εκλογών θα αναδείξει:

  1. Μέλη για το νέο Δικοικητικό Συμβούλιο
  2. Μέλη Ελεγκτικής Επιτροπής
  3. Αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών & Επαγγελματιών Καβάλας
  4. Αντιπροσώπου σε Πανελλήνια Κλαδική Ομοσπονδία
Οι εκλογές θα ξεκινήσουν και θα διαρκέσουν απο 14:30 έως 16:30

Δικαίωμα «εκλέγειν» έχουν όλα τα Τακτικά Μέλη που είναι τακτοποιημένα ταμειακώς (Άρθρο 12, παρ.1) και που έχουν εγγραφεί στο Σωματείο, έως και την ημέρα των εκλογών δηλαδή την Δευτέρα 13/02/2017.

Δικαίωμα «εκλέγεσθαι» έχουν όλα τα Τακτικά Μέλη τα οποία είναι γραμμένα τουλάχιστον πριν 1 έτος, από την διενέργεια των εκλογών και εφ’ όσον είναι :

  • Ταμειακώς εντάξει
  • Δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του Άρθρου 17 του Ν.Δ. 890/71

και που έχουν δηλώσει και αποστείλει εγγράφως την υποψηφιότητά τους ανάλογα με τη θέση που επιθυμούν να εκλεγούν, έως την Παρασκευή 10/2/2017 και ώρα 12:00 μεσημβρινή στην ΟΕΒΕK είτε με fax στο 2510.229.687 είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected]
Οι υποψήφιοι θα πρέπει στην γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς τους, που θα στέλνουνυποχρεωτικά να αναφέρουν για ποια θέση/θέσεις επιθυμούν : Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Μέλος Ελεγκτικής Επιτροπής (Συμβουλίου), Αντιπρόσωπος Τοπικής Ομοσπονδίας (ΟΕΒΕ ΚΑΒΑΛΑΣ), Αντιπρόσωπος Πανελλήνιας Κλαδικής Ομοσπονδίας

(Προσοχή: υπάρχει ασυμβίβαστο μόνο για ταυτόχρονη υποψηφιότητα για μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής)

Στο διάστημα αυτό θα πρέπει όλα τα εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη να προσέλθουν με την Αστυνομική τους Ταυτότητα, ώστε να ψηφίσουν τους Υποψήφιους.

Καλούμε λοιπόν όλα τα Μέλη να προσέλθουν τόσο στη Γενική Συνέλευση και κατόπιν στις Αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, για την ανάδειξη της νέας δυναμικής Διοίκησης που θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας 2ετίας.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !!!
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!
Εκ τη Διοικήσεως «
Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα