Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019,

Η Αffidea υποδέχθηκε τον ΣΕΜΑ

Γεύμα γνωριμίας με το Δ.Σ. του ΣΕΜΑ παρέθεσε προ ημερών η διοίκηση της Αffidea Ευρωιατρική, προκειμένου να παρουσιάσει τη στρατηγική της και την επενδυτική της πολιτική στους εκπροσώπους των μεσιτών ασφαλίσεων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνάντησης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις μεγάλες επενδύσεις που ήδη υλοποιεί η εταιρεία για την αναβάθμιση των τεχνικών υποδομών των διαγνωστικών της εργαστηρίων, ενώ ξεχωριστή ήταν η μνεία που έγινε για τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υποστηρίζει η Αffidea, λόγω και της κρίσιμης περιόδου την οποία βιώνει η χώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επισημάνθηκε ότι στις προτεραιότητές της είναι επίσης η αναβάθμιση των συνεργασιών που διατηρεί με τον ασφαλιστικό κλάδο, αλλά και η διαφοροποίησή της με κύρια χαρακτηριστικά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της και την περαιτέρω αξιοποίηση των σύγχρονων εγκαταστάσεων και υποδομών της.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΜΑ υποδέχθηκαν από την Αffidea Ευρωιατρική ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, ο Group Director Outpatient Solutions Development του Ομίλου Affidea κ. Αθανάσιος Λοπατατζίδης, η κ. Μαρουσώ Τρέσσου από τη Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εταιρειών και Δικτύου και ο Επιστημονικός Διευθυντής κ. Νικόλαος Λιάσης.

Σημειώνεται ότι η Αffidea αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο πρωτοπόρο πάροχο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, με εδραιωμένη παρουσία σε 16 χώρες. Στην Ελλάδα, αναπτύσσεται ήδη 12 χρόνια και στις στρατηγικές στοχεύσεις της είναι η γεωγραφική επέκταση και διεύρυνση του ήδη εκτεταμένου και άρτια οργανωμένου δικτύου των πλέον αξιόπιστων διαγνωστικών εργαστηρίων της, με υψηλά πρότυπα λειτουργίας.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα