Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019,

Ενωση Επαγγελαμτιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Η Ενωση Επαγγελαμτιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος αποτελει ενα επαγγελματικό σωματείο των περιοχών Πελλοπονήσου , Επτανήσων και Δυτικής Στερεας Ελλάδας που συστήθηκε το 2002. Μέλη του αποτελόυν οι εγγεγραμένοι ανεξάρτητοι ασφαλιστικοι διαμεσολαβητές (ασφαλιστικοι σύμβουλοι, πράκτορες, μεσίτες).

Κύριος σκοπός του σωματέιου η προώθηση του θεσμού της ιδιώτικής ασφάλισης. Παράλληλα στοχευει στην νομοθετικη βελτιωση του πλαισιου λειτουργίας της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέσω της συμμέτοχης της Ενώσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών οπου εκπροσωπείται με 2 μέλη στο διοικητικό συμβόυλιο της Ομοσπονδίας.

Κύρια αρχή της Ενωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών  είναι η ανάπτυξη πνευματος αλληλεγγυης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών της καθώς και η άρτια ενημέρωση κοινής γνώμης για θέματα ιδιωτικής ασφάλισης.

Μόνο μέσα απο την συμμετοχή των μελών στο σωματείο δυναμώνει η διαπραγματευτική ικανότητα του συλλογου και για το λογο αυτό καλούμε ολους οσους δεν συμμετεχουν να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Δείτε εδώ την αίτηση εγγραφής μέλους

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα