Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019,

Ενημερωτικό φυλλάδιο από τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων προχώρησε στην εκτύπωση και διανομή στα μέλη του, 10.000 φυλλαδίων σε μία προσπάθεια να τονίσει την προστιθέμενη αξία του ασφαλιστή, έναντι άλλων καναλιών διανομής ασφαλιστικών προϊόντων.

Τα φυλλάδια αυτά δείγμα των οποίων σας επισυνάπτουμε, είναι διπλής όψης και θα διανεμηθούν αφενός μέσω των πρακτορείων μελών του συλλόγου, αφετέρου σε μεταγενέστερο χρόνο, σε κεντρικά σημεία των Χανίων από ασφαλιστές που θα θελήσουν να συμμετέχουν στη δράση αυτή.

Η κυρίως όψη επικοινωνεί στον ασφαλισμένο τα οφέλη του ασφαλιστή-φυσικού προσώπου έναντι εναλλακτικών καναλιών διανομής, ενώ στη δεύτερη όψη γίνεται προσπάθεια να προωθηθούν προϊόντα ζωής και γενικών κλάδων.

Έχει προβλεφθεί χώρος για τα στοιχεία επικοινωνίας του ασφαλιστή και στις δύο όψεις, με στόχο αφενός να δοθεί πλεονέκτημα επιλογής των ασφαλιστών μελών του συλλόγου από τον υποψήφιο ασφαλισμένο, αφετέρου να είναι το φυλλάδιο περισσότερο προσωποποιημένο.

Πεποίθησή μας είναι ότι με αυτή την ενέργεια αναβαθμίζουμε το ρόλο του ασφαλιστή στην τοπική κοινωνία και βάζουμε ένα λιθαράκι στην ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης.

 Δείτε εδώ το έντυπο φυλλάδιο προστιθέμενης αξίας ασφαλιστή

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα