Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019,

Δυναμική η συμμετοχή του Σ.Α.Δ.Χ στην παράσταση διαμαρτυρίας

Πραγματοποιήθηκε στις 08/11/16 με επιτυχία η παράσταση διαμαρτυρίας του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων, ενάντια στις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούν οι τράπεζες στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος κάλεσε πανελλαδικά τους ασφαλιστές να διαμαρτυρηθούν και οι Χανιώτες συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Έγινε παράσταση διαμαρτυρίας με πανό, διανομή φυλλαδίων της Ένωσης και του Σ.Α.Δ.Χ. έξω από κεντρικά υποκαταστήματα των τεσσάρων συστημικών τραπεζών στην πόλη μας.

Κεντρικό σύνθημα της κινητοποίησης ήταν το:

» Έμπνευσης μαντιναδολόγου συναδέλφου, μέλους του συλλόγου μας.

Επειδή η σύνθεση της μαντινάδας αποτελεί προϊόν πνευματικής εργασίας παραθέτουμε τις άλλες δύο μαντινάδες του εκλεκτού συναδέλφου οι οποίες ήταν και αυτές υποψήφιες για κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης αλλά έχασαν στο νήμα..

Για νάχεις εξασφάλιση βρες τον ασφαλιστή σου

Για τσ΄άλλες σου συναλλαγές μια τράπεζα δική σου

Άλλη δουλειά του ασφαλιστή που τρέχει μέρα νύχτα

Κι άλλη δουλειά των τραπεζών πούχουν έτοιμη την πίτα

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που στήριξαν την εκδήλωση και τους συμπολίτες μας που έδειξαν ενδιαφέρον για τα αιτήματά μας.

Δεσμευόμαστε να είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της Ένωσης για καλυτέρευση των συνθηκών της δουλειάς μας και την ανύψωση του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης. »

 

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα