Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018,

Διακρίσεις για επτά μέλη του ΣΕΜΑ

Εννέα διακρίσεις απέσπασαν επτά εταιρείες μεσιτών ασφαλίσεων, μέλη του ΣΕΜΑ, στα φετινά Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης επιβεβαιώνοντας την ισχυρή θέση την οποία κατέχουν οι Μεσίτες στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου από τις εκδόσεις Morax Media, παρουσία 400 ανώτατων στελεχών του κλάδου, βραβεύθηκαν:

Στην κατηγορία «Κορυφαίων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ανά ασφαλιστική εταιρεία» οι μεσίτες Mega Insurance Brokers ΑΕ, Infotrust AE και Μarsh ΕΠΕ.

Επίσης, στην νέα κατηγορία βραβείων «Special Marketing & Digital Awards» που θεσπίστηκε φέτος για να επιβραβεύσει τη μεθοδολογία και την καινοτομία, όλες οι διακρίσεις απενεμήθησαν σε μέλη του ΣΕΜΑ και ειδικότερα: Τη διάκριση «Best Segmentation Approach International Health Insurance» απέσπασε η Consensus Insurance Services, το βραβείο «Best Segmentation Award Cyber Risk Insurance» κέρδισε η Cromar Insurance Brokers Ltd, το βραβείο «Best Segmentation» για Ασφαλίσεις Βαρέων Οχημάτων δόθηκε στην Truck & Cargo Insurance ενώ  το βραβείο «Digital B2B Office» απονεμήθηκε στη Globalnet Insurance Brokers.

Ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος, με επιστολές που απέστειλε σε όλους τους βραβευθέντες, αφού τους συνεχάρη για τις διακρίσεις τους στον «στίβο» της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, υπογράμμισε ότι «η διαρκής ομαδική προσπάθεια, η απαράμιλλη πίστη και αφοσίωση στους στόχους και η προσήλωση στις αρχές και τα ιδανικά του ευγενούς ανταγωνισμού, της καινοτομίας και της συνεχούς ανάπτυξης, αποτελούν «πυξίδα» για όσους θέλουν να «βλέπουν» μακριά και να προσφέρουν στον κλάδο, την κοινωνία και την οικονομία».

«Είναι σημαντικό για τον ΣΕΜΑ, τα μέλη του να διακρίνονται και να βοηθούν στην αναβάθμιση του ρόλου του Μεσίτη Ασφαλίσεων, τόσο εντός της Ασφαλιστικής Αγοράς, όσο και ευρύτερα στο χώρο του επιχειρείν» τόνισε ο κ. Ξηρογιαννόπουλος.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα