Τρίτη 25 Ιουνίου 2019,

Τι ακριβώς ισχύει σε ταξίδι στα Βαλκάνια;

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε χώρα της βαλκανικής χερσονήσου, τότε καλό είναι να έχετε στο νου σας τα παρακάτω.

 1. Αν το ατύχημα γίνει σε χώρα της βαλκανικής χερσονήσου (Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, FYROM), τότε, καλό είναι να γνωρίζετε πως δεν ισχύει ο φιλικός διακανονισμός, ενώ η αποζημίωση πρέπει να διεκδικηθεί από την εκεί ασφαλιστική.
 
2. Αν το ατύχημα γίνει εντός της Ελληνικής επικράτειας, τότε υπάρχει ο οργανισμός αποζημιώσεων και ο ασφαλισμένος που θα εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με όχημα πινακίδων από τις προαναφερθείσες χώρες, απευθύνεται σε αυτό και αναζητά λύση.
 
3.Καλό θα είναι σε κάθε περίπτωση να έχετε νομική προστασία στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, καθώς δεν μπορεί να εμπλακεί η ασφαλιστική εταιρεία ή ο ασφαλιστής.
 
4. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείτε άμεσα στον ασφαλιστή σας, καθώς η φροντίδα ατυχήματος κάνει απλώς την καταγραφή του τροχαίου.
 
Με αυτά στο μυαλό σας μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι στα Βαλκάνια.

Πηγή: autotriti.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα