Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019,

Τα αυτοκινούμενα αλλάζουν το ασφαλιστικό τοπίο

Τα αυτοκινούμενα οχήματα έχουν ως απώτερο σκοπό τους τον μηδενισμό των ατυχημάτων. Αυτό όμως δεν θα είναι το τέλος της ασφάλισης αυτοκινήτων. Δείτε γιατί.

 Oι επιθέσεις από χάκερς ή όποια σφάλματα λογισμικών είναι δύο περιπτώσεις οι οποίες ενδέχεται να μεταφέρουν τη νομικής και ρυθμιστική ευθύνη από τους οδηγούς/καταναλωτές, στους κατασκευαστές των.

Σύμφωνα με ειδικούς του ασφαλιστικού τομέα, τα αυτοκινούμενα οχήματα έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τον αριθμό των ατυχημάτων στους δρόμους, ωστόσο θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα για ενδεχόμενο χακάρισμα και σφάλμα λογισμικού.

Το σίγουρο είναι πως πολλά θα αλλάξουν στο άμεσο μέλλον μαζί με την αυτοκίνηση, και οι ασφαλιστικές εταιρείες θα πρέπει να εναρμονιστούν με τα νέα δεδομένα.

Πηγή: autotriti.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα