Πέμπτη 16 Μαΐου 2019,

Πέντε απλά σημάδια που δείχνουν ότι μπορείς να γίνεις εκατομμυριούχος

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να γίνουν εκατομμυριούχοι. Ωστόσο, στην πράξη λίγοι είναι αυτοί που θα έκαναν τις κινήσεις που χρειάζονται. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το να γίνεις εκατομμυριούχος είναι θέμα τύχης. Έχει αποδειχτεί όμως, ότι οι πολύ πλούσιοι άνθρωποι έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αυτά παραθέτει σε άρθρο του το αμερικανικό Entrepreneur.com. Πόσα από αυτά έχεις;

1# Συνεχής μάθηση. Οι πετυχημένοι άνθρωποι ξέρουν ότι… ποτέ δεν ξέρουν αρκετά πράγματα. Μαθαίνουν συνεχώς. Παίρνουν νέες γνώσεις, μαθαίνουν νέα skills και διαβάζουν πολλά βιβλία.

2# Δεν νοιάζεσαι για το τι λένε και κάνουν οι άλλοι. Οι εκατομμυριούχοι συνήθως πορεύονται στον δικό τους δρόμο. Είναι τόσο απασχολημένοι στο να ανοίξουν το δικό τους μονοπάτι, που δεν νοιάζονται για το τι λένε ή κάνουν οι άλλοι. Ο Bill Gates, ο Mark Zuckerberg και ο Steve Jobs είναι όλοι σπουδαία παραδείγματα αυτού του μοντέλου.

3# Έχεις υπομονή. Οι εκατομμυριούχοι πάντα κάνουν μακροπρόθεσμα πλάνα. Και ξέρουν να περιμένουν. Ακόμα κι αν φτιάξουν μια κερδοφόρα επιχείρηση, δεν θα πάνε αμέσως να αγοράσουν ένα ακριβό αυτοκίνητο. Αλλά θα επενδύσουν πάλι τα χρήματα που έβγαλα στην επιχείρηση τους. Η διασκέδαση μπορεί να περιμένει.

4# Είσαι παθιασμένος. Όσο κλισέ μπορεί να ακούγεται, τα χρήματα δεν είναι τα πάντα. Αν τα χρήματα είναι ο τελικός στόχος, η ζωή σου θα είναι… αρκετά κενή. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που καταφέρνουν να φτάσουν σε μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες, είναι παθιασμένοι με την δουλειά τους. Το πάθος είναι αυτό που τους οδηγεί.

5# Βοηθάς τους άλλους. Υπάρχει μια λάθος αντίληψη που λέει ότι για να φτάσεις στην επιτυχία πρέπει να είσαι αδίστακτος και πατήσεις… επί πτωμάτων. Στην πραγματικότητα, οι πετυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν την αξία του να βοηθάς τους άλλους. Όσο περισσότερο βοηθά τους άλλους, τόσο περισσότερα πράγματα θα πάρεις ως αντάλλαγμα στο τέλος.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα