Κυριακή 17 Μαρτίου 2019,

«Ιπτάμενο ταξί» υπόσχεται η Airbus

Η έκθεση αυτοκινήτων της Γενεύης είναι παγκοσμίως γνωστή για τα πρωτοποριακά μοντέλα που παρουσιάζονται και ανοίγουν ένα παράθυρο στο μέλλον.

H Airbus σε συνεργασία με την Italdesign αποκάλυψε ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο, με σύστημα αυτόματου πιλότου το οποίο σχεδιάζει να έχει υλοποιήσει μάλιστα πριν το τέλος του 2017. Στόχος είναι να βάλει τέλος με αυτόν τον τρόπο στο κυκλοφοριακό χάος με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι οδηγοί των μεγαλουπόλεων.

Η ιδέα έχει ως εξής: Ένα μικρό όχημα που θυμίζει το Smart θα προσκολλάται σε ένα γιγάντιο drone μόλις το αυτοκίνητο φρακάρει στην κίνηση και το οποίο θα σηκώνει την κάψουλα με τον επιβάτη αφήνοντας πίσω τον υπόλοιπο σκελετό. Στη συνέχεια το σασί πηγαίνει αυτόνομα σε σταθμό φόρτισης όπου επαναφορτίζεται μέχρι να το χρειαστεί ο οδηγός.

C6lMolRV0AA56d5

Το όχημα θα μοιράζεται από πολλαπλούς χρήστες και θα ενεργοποιείται μέσω μια εφαρμογή σαν αυτή της Uber, ενώ ο υπολογιστής κάθε μονάδας θα μπορεί να εκτιμήσει πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να μετακινηθεί ώστε να παραλάβει τον επιβάτη.

Δείτε το βίντεο: 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα