Σάββατο 18 Μαΐου 2019,

Είσαι πωλητής; Διάβασε 6 Συμβουλές για καλύτερες πωλήσεις

Ανακάλυψε τις 6  συμβουλές για επιτυχείς πωλήσεις από τον κορυφαίο σύμβουλο πωλήσεων, Brian Tracy.

#1 Αποφάσισε το!

Πάρ’το σοβαρά! Αποφάσισε να φτάσεις στην κορυφή του τομέα σου, να γίνεις ο καλύτερος! Δεν υπάρχει κανείς και τίποτα που θα σταθεί εμπόδιο στο να τα καταφέρεις εκτός από τον εαυτό σου!

#2 Τι σε εμποδίζει;

Αρχικά πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι περιορίζει την επιτυχία σου. Ποιο είναι το αδύναμο σημείο σου; Διαπίστωσε το και φτιάξε ένα πλάνο ώστε να βελτιωθείς όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτόν τον τομέα.

Μετά πρέπει να σκεφτείς ποια είναι η μία ικανότητα που θα πρέπει να αναπτύξεις και να χρησιμοποιείς συνεχόμενα, ώστε να έχει τον καλύτερο αντίκτυπο στις πωλήσεις σου.

Όποια και αν είναι η απάντηση στο ερώτημα αυτό πάρε χαρτί και μολύβι, σημείωσε την, φτιάξε ένα πλάνο και εφάρμοσε το κάθε μέρα.

#3 Κάνε παρέα με τα σωστά άτομα

Συναναστρέψου με τους κατάλληλους ανθρώπους. Βρες ανθρώπους θετικούς και επιτυχημένους, άνδρες και γυναίκες που έχουν στόχους στην ζωή τους και δουλεύουν για να τους πετύχουν.

Απομακρύνσου από ανθρώπους που είναι αρνητικοί, επικριτικοί και μίζεροι. Να θυμάσαι ότι αυτού του τύπου τα άτομα δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα!

#4 Φρόντισε τον εαυτό σου

Φρόντισε την υγεία σου. Το επάγγελμα του πωλητή απαιτεί υψηλά επίπεδα ενέργειας έτσι ώστε να επιτυγχάνεις πωλήσεις και να επανέρχεσαι απευθείας σε περιπτώσεις απόρριψης. Φρόντισε να τρως υγιεινά, να αθλείσαι συχνά, να ξεκουράζεσαι και να ψυχαγωγείσαι.

#5 Φαντάσου ότι είσαι ήδη ο καλύτερος πωλητής

Οραματίσου τον εαυτό σου στην κορυφή του τομέα σου. Σκέψου τι θα έκανες και πως θα ένιωθες αν βρισκόσουν σε αυτήν τη θέση. Δες τον εαυτό σου ως ένα αισιόδοξο, θετικό άτομο με αυτοπεποίθηση.

#6 Δράσε!

Κάνε πράξεις που συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων σου, κάθε μέρα. Σχεδίασε την  μέρα σου με βάση τους στόχους που έχεις θέσει και επανέλαβε! Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με το εισόδημα σου βγες έξω και κάνε συναντήσεις με πελάτες.

Όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι προσανατολισμένοι στο να αναλαμβάνουν δράση.  Αναπτύσσουν αυτήν την προδιάθεση και το αίσθημα ανάγκης να δράσουν. Διατηρούν έναν γρήγορο ρυθμό και κινούνται ταχύτατα σε ό,τι κάνουν. Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες πρακτικές πώλησης που μπορεί να εφαρμόσει κάποιος.

Τα καλά νέα είναι πως όσο πιο γρήγορα κινείσαι, έχεις περισσότερη ενέργεια, καλύπτεις περισσότερο έδαφος και  συναντάς περισσότερους ανθρώπους. Παράλληλα όση περισσότερη εμπειρία έχεις τόσες περισσότερες πωλήσεις κάνεις.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεις τους στόχους σου, αναπτύσσεις τις ικανότητες σου και αυξάνεις τα ποσοστά επιτυχίας σου. Επομένως όσο πιο γρήγορα ξεκινήσεις τόσο πιο σύντομα θα αποκτήσεις τον έλεγχο της ζωής και της καριέρας σου!

Συμπέρασμα

Μην ξεχνάς, το επάγγελμα του πωλητή είναι από τα σημαντικότερα σε μία επιχείρηση καθώς η ευημερία της εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επιτυχημένη πορεία των πωλητών της. Όταν γνωρίζεις την αξία σου και τον αντίκτυπο που έχεις στην εργασία σου μπορείς να αναβαθμίσεις την καριέρα σου αλλά και την πορεία της εταιρείας για την οποία εργάζεσαι!

Πηγή: orenda.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα