Κυριακή 14 Ιουλίου 2019,

Αντικατάσταση και επισκευές παρμπρίζ αυτοκινήτου

Παρατηρήσατε χτύπημα ή μικρή ρωγμή σε κάποιο από τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας; Στην Glassdrive πάντοτε προσπαθούν πρώτα να επισκευάσουν το παράθυρό σας. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, καλέστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς  να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν το παρμπρίζ σας μπορεί να επισκευαστεί ή χρειάζεται αντικατάσταση. Αν έχετε ασφάλιση, στις περισσότερες περιπτώσεις η επισκευή είναι δωρεάν. Κανονικά, η επισκευή δεν επηρεάζει το ασφαλιστικό σας bonus malus.

Γιατί είναι σημαντική η επισκευή του παρμπρίζ στο αυτοκίνητο;

Αυτό το μικρό χτύπημα στο παρμπρίζ σας μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια μεγάλη ρωγμή. Όχι μόνο δεν θα μπορεί το όχημά σας να περάσει τον ετήσιο τεχνικό έλεγχο, αλλά η ρωγμή μπορεί επίσης να περιορίζει την ορατότητά σας και θα θέσει σε κίνδυνο εσάς και τους επιβάτες σας.

Τα παρμπρίζ συμβάλλουν ως και 34% στην στρεπτική ακαμψία του οχήματος. Το σπασμένο παρμπρίζ αποδυναμώνει το πλαίσιο και μπορεί να μεταβάλλει τη δυναμική του οχήματός σας. Η επισκευή παραθύρου σε ένα αυτοκίνητο διαρκεί μόνο 30 λεπτά, και αποτελεί γρήγορο και εύκολο τρόπο να ξαναβγείτε με ασφάλεια στο δρόμο.

Πηγή: glassdrive.gr

 

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα