Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων

Η ασφάλιση είναι ανθρώπινη πρόνοια ενάντια στις αντιξοότητες της ζωής. Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε να συμβούν καταστάσεις που υπερβαίνουν τις δυνάμεις μας, μπορούμε όμως να εκμηδενίσουμε τις οικονομικές απώλειες που προκαλούν, έχοντας επιλέξει την κατάλληλη μορφή ασφάλισης.

Ο ασφαλιστής είναι ο επαγγελματίας που εμπιστεύεστε για να συνθέσει και να προτείνει το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.
Είναι μαζί σας από την σύναψη της ασφάλισης μέχρι και την εκπροσώπησή σας σε περίπτωση ζημιάς, φροντίζοντας να δίνει προστιθέμενη αξία στο συμβόλαιό σας.
Κύριο μέλημά του είναι η επαρκής κάλυψη των αναγκών του ασφαλισμένου σύμφωνα πάντα με την οικονομική του κατάσταση. Εφόδια του η πιστοποίηση ασφαλιστικών γνώσεων από την εποπτεύουσα αρχή που είναι η Τράπεζα της Ελλάδος και η συνεχής εκπαίδευση του από ασφαλιστικές εταιρείες και ανεξάρτητους οργανισμούς.

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων είναι το συγκέρασμα της φωνής των χανιωτών ασφαλιστών σε μία. Δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2013, με σκοπό να διεκδικήσει και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των επαγγελματιών του κλάδου, να προβάλει και να ανυψώσει το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης στο ευρύ κοινό και να συμβάλει με όποιο τρόπο μπορεί στο γενικότερο καλό του τόπου.

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Σ.Α.Δ.Χ.. Περιηγηθείτε σε αυτή για να βρείτε στοιχεία επικοινωνίας των μελών, να διαβάσετε το καταστατικό του συλλόγου, να ενημερωθείτε για θέματα ασφαλιστικού ενδιαφέροντος καθώς επίσης για τις προσεχείς εκδηλώσεις – δράσεις μας.

Κατεβάστε το καταστατικό του συλλόγου

http://sadx.gr/wp-content/uploads/2015/04/katastatiko.pdf

Περισσότερες πληροφορίες για τον Σ.Α.Δ.Χ απο την ιστοσελίδα του συνδέσμου.

http://www.sadx.gr/

Δείτε τα μέλη του Δ.Σ

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα