Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018,

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων

Στις 16.4.1986 υπογράφηκε από είκοσι πέντε πρωτοπόρους συναδέλφους μας η ιδρυτική πράξη του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ». Η ίδρυσή του έγινε επιτακτική και αναγκαία, αφού λίγους μήνες πριν – την 25.10.1985 – είχε δημοσιευθεί ο νόμος 1569/1985, με τον οποίο για πρώτη φορά αναγνωρίσθηκε το επάγγελμα του Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων. Το επάγγελμά μας δεν γεννήθηκε στην ουσία με τον νόμο αυτό, αλλά αντίθετα ο νόμος έδωσε νομική υπόσταση σε ένα επάγγελμα που από δεκαετίες ασκούσαμε, με διάφορα ονόματα. Διευθυντές υποκαταστημάτων, Managers κλπ.

Ποιοι είμαστε

Είμαστε οι επαγγελματίες που τροφοδοτούν την ασφαλιστική αγορά με νέους ταλαντούχους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές. Διευθύνουμε τα γραφεία πωλήσεων ασφαλίσεων, δημιουργούμε στελέχη και έχουμε, εμείς και τα στελέχη μας, ως στόχο, την ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών για τον ασφαλισμένο-καταναλωτή.

Τι κάνουμε

Εφαρμόζουμε διαδικασίες εξεύρεσης, αξιολόγησης επιλογής και εκπαίδευσης των κατάλληλων ανθρώπων για το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, που στην συνέχεια με την άρτια εκπαίδευσή του, στην οποία συμβάλλουμε αποφασιστικά, την σωστή παρακίνηση και τη διαρκή υποστήριξή τους σε όλα τα στάδια της επαγγελματικής τους πορείας δημιουργούμε οφέλη για τους πελάτες (μας) ασφαλισμένους-καταναλωτές, για την Εθνική Οικονομία και βέβαια για τους συνεργάτες μας.

Ο σκοπός μας

Είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των επαγγελματικών οικονομικών, ασφαλιστικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών μας. Όραμά μας, η ποιοτική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των ασφαλιστικών εργασιών και την καθιέρωση Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ως υψηλού επιπέδου επαγγελματία.

Νομική υπόσταση

Η ίδρυση του Συνδέσμου μας έγινε αναγκαία μετά το 1985, όταν με τον Νόμο 1569/1985 δόθηκε υπόσταση στο επάγγελμα που ασκούσαμε από δεκαετίες, με διάφορα ονόματα, όπως Διευθυντές Υποκαταστημάτων, Managers κλπ.

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί αξιοπρέπειας...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα