Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018,

«Θα εκλεγώ στον κλάδο Επαγγελμάτων δίνοντας θέση στη διαμεσολάβηση»

«Έχοντας την πεποίθηση ότι ο κλάδος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης πρέπει να αναδεικνύεται, να συμμετέχει και να έχει ισχυρή παρουσία στα “κοινά” αναγνωρίζω ότι η προτροπή των ασφαλιστικών συλλόγων στους επικεφαλής των συνδυασμών στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Ανταποκρίνομαι άμεσα και δηλώνω ότι επιλέγω να εκλεγώ στον κλάδο των Επαγγελμάτων και όχι των Υπηρεσιών αφήνοντας μια θέση “ανοικτή”, στην οποία μπορεί να εκλεγεί ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής. Και πρέπει να εκλεγεί. Αυτό στήριζα έως σήμερα και θα συνεχίσω να το στηρίζω και στο μέλλον.

Ο Νόμος μας δίνει το δικαίωμα και είναι μια ιδανική ευκαιρία να στηρίξουμε τον κλάδο μας, να δείξουμε με πράξεις τη στάση μας απέναντί του και να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της παρουσίας της διαμεσολάβησης στα “κοινά” του ΕΕΑ.

Πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό, εκφράζει τις αρχές μου και έρχεται να συμπληρώσει τις προσωπικές μου προσπάθειες έως σήμερα που αποσκοπούν στην αναβάθμιση και αναγνώριση του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Είναι το ελάχιστο δείγμα τιμής που μπορώ να αποδώσω σε ένα κλάδο που στις προηγούμενες εκλογές με ανάδειξε στη θέση του Προέδρου με συντριπτική πλειοψηφία. Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με κύριο άξονα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Η επιλογή μου να δώσω “θέση” εκλογής σε συνάδελφο διαμεσολαβητή θεωρώ ότι θα πρέπει να σηματοδοτήσει ανάλογες συμπεριφορές και στους άλλους συνδυασμούς που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

Δράττομαι της ευκαιρίας να επισημάνω ότι όλοι οι φορείς εκπροσώπησης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης θα πρέπει να είναι βέβαιοι ότι η παρουσία μου στο ΕΕΑ παραμένει αταλάντευτη ως προς τους στόχους και τις προτεραιότητες που είναι η μετάβαση του ΕΕΑ σε μια νέα πραγματικά ευρωπαϊκή διάσταση».

Δήλωση Προέδρου ΕΕΑ κ. Ι Χατζηθεοδοσίου

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα