Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018,

Επιστροφή στα σχολεία με ασφάλεια

Ο Σεπτέμβριος σημαίνει επιστροφή στην καθημερινότητα, το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις, αλλά και επιστροφή στα σχολεία για τα παιδιά. Μαζί λοιπόν με όλες τις ετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά, καλούμαστε να αποφασίσουμε και τι μέτρα θα λάβουμε για να προστατεύσουμε καλύτερα τα παιδιά μας από οποιοδήποτε ατύχημα, καθώς η επιστροφή στο θρανίο και το σχολικό προαύλιο συνήθως συνοδεύεται και από τους πρώτους μικροτραυματισμούς.

Παρά την πληθώρα προγραμμάτων υγείας της αγοράς, η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλες οι οικογένειες σε θέση να καλύψουν τα ιατρικά έξοδα γονιών και παιδιών

Στην αγορά υπάρχουν πολλά προγράμματα υγείας που μπορούν να εξασφαλίσουν σε εμάς και τα παιδιά μας τα ιατρικά έξοδα για την ιδιωτική περίθαλψή τους. Δεν είναι όμως όλοι οι γονείς σε θέση να πληρώσουν το ασφάλιστρο που μπορεί να είναι αρκετά υψηλό αναλογικά με τα εισοδήματά τους.

Λύση σε αυτό αποτελούν τα προγράμματα ασφάλισης προσωπικών ατυχημάτων που καλύπτουν όλη την οικογένεια. Στην AIG μάλιστα, το αντίστοιχο πρόγραμμα κοστίζει μόλις €122/ έτος για όλα τα μέλη της οικογένειας, ανεξάρτητα από τον αριθμό παιδιών και παρέχει ανά ατύχημα έως και €1.000 για κάθε ενήλικα και έως €500 για κάθε παιδί, καλύπτοντας ιατροφαρμακευτικές δαπάνες και νοσοκομειακή περίθαλψη. Τα προγράμματα αυτά είναι ευέλικτα τόσο στο εύρος κεφαλαίου αλλά και στις καλύψεις, έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της κάθε οικογένειας.

Πέραν όμως της ασφάλισης για την περίπτωση ατυχημάτων, η περίοδος αυτή μας δίνει μια καλή ευκαιρία να σκεφτούμε πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας και τις σπουδές τους, στην περίπτωση που συμβεί σε εμάς κάποιο σοβαρό ατύχημα. Για τις περιπτώσεις αυτές η AIG προτείνει ένα απλό και οικονομικό πρόγραμμα με σκοπό την εξασφάλιση των παιδιών μας, μέσα από δυο διαφορετικά πακέτα, το «Γλάρος» και το «Αετός». Στην περίπτωση ενεργοποίησης του προγράμματος, δίνεται για το κάθε ασφαλισμένο παιδί ένα εφάπαξ ποσό, ύψους €30.000 ή €50.000, ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει ο ασφαλισμένος, καθώς επίσης ένα ετήσιο επίδομα διαβίωσης, μέχρι το παιδί να συμπληρώσει τα 18 ή τα 24 έτη, εφόσον αποδεδειγμένα σπουδάζει.

Καλύπτοντας δυο διαφορετικές και ιδιαίτερα σημαντικές ανάγκες κάθε οικογένειας, τα προγράμματα της AIG επιτρέπουν στους γονείς να σχεδιάσουν την επιστροφή στο σχολείο με ηρεμία και τη σιγουριά πως τα παιδιά τους είναι προστατευμένα σε κάθε απρόοπτο ενδεχόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της AIG επισκεφτείτε το website της εταιρίας.

Της Ανδριάνας Κοκκίου, Senior Underwriter, Consumer Lines, AIG Greece

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα