Τρίτη 16 Ιουλίου 2019,

Κύπρος: Προσποιούνται ότι χτυπήθηκαν από όχημα και ζητούν χρήματα

Ένα νέο τρόπο βρήκαν επιτήδειοι για να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες, θέτοντας μάλιστα σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί κρούσματα στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας από επιτήδειους που προσποιούνται ότι κτυπήθηκαν από αυτοκίνητο, με απώτερο σκοπό την αποκόμιση χρηματικού οφέλους.

Συγκεκριμένα, σε δύο περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί τέτοια κρούσματα όπου, γυναίκα ηλικίας 50 περίπου χρόνων, ντυμένη στα μαύρα, κυκλοφορεί κοντά σε αυτοκίνητα που είτε είναι σταθμευμένα σε φώτα τροχαίας είτε σε παρόδους και πέφτει στο έδαφος, προσποιούμενη ότι έχει κτυπηθεί από το αυτοκίνητο και να ισχυρίζεται ότι έχει τραυματιστεί. Σε μία τουλάχιστον περίπτωση, η γυναίκα φέρεται να απέσπασε από οδηγό το χρηματικό ποσό των €200 με το πρόσχημα ότι θα μεταβεί μόνη της στο Νοσοκομείο.

Ως εκ τούτου, καλείται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και σε περίπτωση που περιέλθει τέτοιο κρούσμα στην αντίληψή του, να επικοινωνήσει άμεσα με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Πηγή: philenews.com

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα