Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018,

Κύπρος: Έρευνα για καταπάτηση δικαιωμάτων των πολιτών από ασφαλιστική εταιρεία

Κάτι σοβαρό φαίνεται ότι έχει εντοπίσει ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου σε σχέση με τη συμπεριφορά ασφαλιστικής εταιρείας και των δικαιωμάτων πελατών της, γι’ αυτό και έχει αρχίσει έρευνα, η οποία οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, ενώ ταυτόχρονα γίνονται διαβουλεύσεις για φιλικό διακανονισμό αν το αποδεχθεί ο παραπονούμενος.

Η έρευνα άρχισε μετά από παράπονο που υπέβαλε στον επίτροπο ασφαλισμένος, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την συμπεριφορά ασφαλιστικής εταιρέιας. Στην ουσία η καταγγελία ήταν ότι η ασφαλιστική δρούσε  με τρόπο που καταπατούσε θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών.

«Με ενδιαφέρει οι αποφάσεις μου να λαμβάνονται κατά τρόπο ανεξάρτητο, σε σύντομο χρονικό διάστημα και να είναι ποιοτικά πλήρεις. Κατά συνέπειαν, δεν θεωρώ τη δεσμευτικότητα ως προϋπόθεση για την επιτυχία του Θεσμού», όπως δήλωσε σε συνέντευξη του ο κ. Ιωάννου   στην εφημερίδα «Σημερινή», ο οποίος όμως δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η έρευνα αλλά και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. 

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα