Κυριακή 17 Μαρτίου 2019,

ΚΥΠΡΟΣ: UNIVERSAL LIFE: ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η RAI Consultants για λογαριασμό της ιστοσελίδας Stockwatch, η Universal Life αναδείχθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία ανάμεσα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του Κλάδου Ζωής στην Κύπρο.  Συγκεκριμένα, η Universal Life ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με άλλη ασφαλιστική εταιρεία καταλαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 600 καταναλωτές στο συνολικό δείκτη αξιοπιστίας των εταιρειών του κλάδου ζωής. Αναδείχθηκε επίσης πρώτη εταιρεία στο βαθμό σύστασης της από καταναλωτές σε τρίτους. 

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της έρευνας ο Αναπληρωτής Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life, κύριος Κύπρος Μοιράνθης, δήλωσε:  «Η επιβεβαίωση για 6η συνεχή χρονιά της ηγετικής θέσης που κατέχουμε στο μυαλό του Κύπριου καταναλωτή, αποτελεί μια μοναδική διάκριση για μας και ταυτόχρονα μια πρόκληση να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των καταναλωτών». Δήλωσε επίσης πως η συνεχής πρωτιά στην αξιοπιστία είναι ταυτόχρονα και ένα συνεχές πρόσταγμα να παραμείνει η Εταιρεία προσηλωμένη στις διαχρονικές αξίες που την χαρακτηρίζουν όπως η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και το ανθρωποκεντρικό της πνεύμα.

Η Universal Life ήταν η πρώτη Κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1970 με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του ασφαλιστικού τομέα στην Κύπρο. Κατέστησε το όνομά της συνώνυμο με την ασφάλεια ζωής και υγείας στην Κύπρο, πρωτοστατώντας στην εισαγωγή θεσμών και σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθώς και στη δημιουργία και καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης στους Κύπριους. Σήμερα, η Universal Life, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον Κλάδο Ζωής και με διαφορά η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον Κλάδο Υγείας στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας κάνετε κλικ εδώ

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα