Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019,

ΚΥΠΡΟΣ: Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Prime Insurance

Ο ερχομός του 2019, που σηματοδοτεί και τον εικοστό χρόνο από την ίδρυση της Prime Insurance, φέρνει αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα της εταιρείας.

Με απόφαση του Δημήτρη Κοντομηνά, η Prime Insurance αναδιοργανώνεται για ν’ αντιμετωπίσει αποφασιστικά τις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς στο άμεσο μέλλον.

Σε μήνυμα του προς το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρείας, ο Δημήτρης Κοντομηνάς τονίζει τη διαχρονική προσπάθεια της διεύθυνσης της Prime για την εδραίωση ενός πρωτοποριακού θεσμού στον Ελλαδοκυπριακό χώρο. Τονίζει επίσης την καταξίωση της Prime Insurance στη συνείδηση του κοινού ως μία από τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της και την ενίσχυση της μετοχικής δομής και φερεγγυότητας της εταιρείας, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανακοίνωσε την απόφαση του για διορισμό του Παναγιώτη Παναγιώτου, μέχρι σήμερα Εμπορικού Διευθυντή και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, στη θέση του Διευθύνοντας Συμβούλου.

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, η Διεύθυνση και το προσωπικό της Prime Insurance, εύχονται στους πελάτες και συνεργάτες τους καλές γιορτές και χρόνια πολλά με υγεία και ασφάλεια.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα