Κυριακή 26 Μαΐου 2019,

Η Χρηματοοικ. Εποπ. Αρχή της Βουλγαρίας για την κυπριακή Olympic Insurance

Η Χρηματοοικονομική εποπτική αρχή της Βουλγαρίας απαγόρευσε στο τοπικό υποκατάστημα της Olympic Insurance να υπογράφει νέες ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές συμβάσεις αλλά και να ανανεώνει υπάρχοντα συμβόλαια. Η απόφαση αυτή έρχεται έπειτα από την απόφαση της Εφόρου Ασφαλίσεων στην Κύπρο να απαγορεύσει την ελεύθερη διάθεση των στοιχείων της εταιρείας  και τον διορισμό ειδικού επιτηρητή συμμόρφωσης από τον οίκο Mazars Ltd.

Να υπενθυμίσουμε πως πρώτο το insuranceforum.gr ενημέρωσε με αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην Olympic Insurance στις 15/5/2018.

Με πληροφορίες από το seenews.com.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα