Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018,

Αποζημίωση «μαμούθ» για τροχαίο στη Λεμεσό! Έχασε το πόδι και την όραση του μοτοσικλετιστής

Αποζημίωση «μαμούθ» για τροχαίο που σημειώθηκε πριν από οκτώ μήνες στη Λεμεσό –  Το πρόσωπο που αποζημιώθηκε έχασε το δεξί του πόδι και την όραση του στο δεξί του μάτι – Οι συνθήκες του ατυχήματος που του άλλαξαν τη ζωή

Οκτώ μήνες μετά από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Μίλτωνος στη Λεμεσό  με μοτοσικλέτα και αυτοκίνητο καταβλήθηκε εξωδικαστικά αποζημίωση στο θύμα που πρόκειται για μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με τις συνθήκες του τροχαίου ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στις 29 Ιανουάριου στις 9:30  το πρωί στο εν λόγω δρόμο, ο οδηγός αυτοκινήτου του απέκοψε την πορεία και από εκείνη την στιγμή είδε τη ζωή του να αλλάζει.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο βαριά τραυματισμένος στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, και παρ’ όλες τις προσπάθειες των ιατρών αυτός έχασε το δεξί του πόδι, αφού κρίθηκε αναγκαία η αποκοπή του πάνω από την περιοχή του γονάτου.

Επίσης φαίνεται να έχει χάσει και την όραση του από το δεξί του μάτι, ενώ έχει παραμείνει σε κώμα για περίοδο σχεδόν 3 βδομάδων.

Επίσης μεταξύ άλλων τραυμάτων, φέρει σοβαρά κτυπήματα στο κεφάλι, καθώς και στο υπόλοιπο του σώμα, ενώ έχει μέχρι στιγμής υποστεί αριθμό επεμβάσεων.

Η κατάσταση του ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς είχαν ενημερωθεί και για πιθανότητα να μην επιβίωνε.

Αυτός σήμερα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου χρειάζεται και έχει στήριξη από κρατικούς ψυχιάτρους.

Η ασφαλιστική εταιρεία Cosmos Insurance κατέβαλε σήμερα εκ μέρους του οδηγού του αυτοκινήτου στο μοτοσικλετιστή δια του δικηγόρου του Μιχάλη Νεοκλέους αποζημίωση 500 χιλιάδες ευρώ, που πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά που εδόθησαν ποτέ.

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα