Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019,

Συνέντευξη

"Τα προβλήματα παραμένουν και χρειάζονται λύσεις"

Στα δύσκολα που έρχονται και στη μετά μνημονίων εποχή, που θα μετονομαστεί σε εποχή αυστηρής εποπτείας, εστιάζει ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σε συνέντευξή του στο Capital TV.
«Ασφαλώς είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί δεν θα έχουμε αυτήν την πολύ σκληρή μνημονιακή εποχή που κόστισε σε 250.000 επιχειρήσεις το κλείσιμό τους, έφερε την οικονομία στα όρια του γκρεμού, αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι η επόμενη μέρα είναι ρόδινη», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του ΕΕΑ επισημαίνει ότι η κρίση έφερε στην επιφάνεια τα τεράστια δομικά προβλήματα που έχει η οικονομία και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά την έξοδο από τα μνημόνια, τονίζοντας την ανάγκη ενός στρατηγικού σχεδίου για την ανάπτυξη.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου μιλά ακόμη για τις αλλαγές στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό, που μέχρι στιγμής παραμένει δυσπρόσιτος για τις επιχειρήσεις, αλλά και τη σημαντική βοήθεια που προσφέρεται μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Έγκαιρη Προειδοποίηση» σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

Πηγή: eea.gr
Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα