Σάββατο 25 Μαΐου 2019,

Συνέντευξη

"Στόχος μας στην Interlife είναι η δημιουργία προϊόντων που θα απευθύνονται στα πολύ μικρά, μικρά και μεσαία εισοδήματα."

Με την ευκαιρία της παρουσίασης των νέων προγραμμάτων της INTERLIFE Ασφαλιστικής στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα ήρθαμε σε επικοινωνία με την Διευθύντρια Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α, κα Αιλιανού Ιφιγένεια η οποία μας απάντησε σε πολλά και ενδιαφέροντα ερωτήματα.

Κυρία Αιλιανού,

 1. Το τελευταίο διάστημα η INTERLIFE έκανε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία της στον κλάδο Υγείας παρουσιάζοντας στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα τρία νέα προγράμματα Υγείας (δύο καινούργια και ένα ανανεωμένο). Να υποθέσουμε πως επόμενος παραγωγικός στόχος της INTERLIFE αποτελεί ο Κλάδος Υγείας;

Η Interlife Ασφαλιστική, από την ίδρυση έως σήμερα παραμένει πιστή και συνεπής στην αναπτυξιακή της πορεία και στους παραγωγικούς της στόχους. Ο Κλάδος Υγείας, ως ο πιο σημαντικός πρωταγωνιστής  της  Ιδιωτικής  Ασφάλισης σήμερα, δεν θα μπορούσε να μην είναι και για την Εταιρία μας ένας από τους πρωταρχικούς της στόχους.

 1. Υπάρχει ζήτηση από τους καταναλωτές για προγράμματα υγείας ή συνεχίζει να υπάρχει η αίσθηση πως αυτά τα προγράμματα είναι ακριβά ;

Όλοι γνωρίζουμε ότι στα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης παρουσιάστηκε σημαντική μείωση στα ασφαλιστήρια συμβόλαια, γενικότερα. Εν τούτοις, τα τελευταία χρόνια υπήρξε ανάκαμψη σημαντική και ο Κλάδος Υγείας εμφανίζει αξιοσημείωτη αύξηση στην παραγωγή ασφαλίστρων. Αυτό προκύπτει και από τα Στατιστικά Στοιχεία της ΕΑΕΕ, βάσει των οποίων το έτος 2017 κατέγραψε αύξηση 17,6% έναντι του έτους 2016 και 21%  για το 1ο τρίμηνο του έτους 2018.

Στόχος μας στην Interlife είναι η δημιουργία προϊόντων που θα απευθύνονται στα πολύ μικρά, μικρά και μεσαία εισοδήματα.   Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ιδιωτική Ασφάλιση πρέπει να απευθύνεται σε όλους, διότι η Υγεία είναι δικαίωμα όλων.

 1. Μιλήστε μας για τα νέα προγράμματα, LifeCare, BONUSX5, και το ανανεωμένο ΥΓΕΙΑ MAXIMUM. Πού απευθύνονται και ποιες είναι οι σημαντικότερες διαφορές μεταξύ τους ;

Ανέκαθεν, σκοπός της Interlife Ασφαλιστικής ήταν ο σχεδιασμός και η δημιουργία  καινοτόμων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων τα οποία να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της. Με γνώμονα αυτή την φιλοσοφία μας, τα νέα προγράμματα προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις στους τομείς της πρόληψης, της περίθαλψης και της θεραπείας.

Το LifeCare είναι πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης το οποίο προσφέρει πλήθος καλύψεων, όπως ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, προληπτικές εξετάσεις και ελέγχους, πρόσβαση σε όλες τις ειδικότητες ιατρών, κατ΄οίκον νοσηλεία, είναι δηλαδή, μία ολοκληρωμένη πρόταση στο τομέα της πρόληψης και της διάγνωσης. Με το πρόγραμμα αυτό ασφαλίζονται όλοι, ανεξαρτήτως ιατρικού ιστορικού ή ορίου ηλικίας, με εξαιρετικά χαμηλό ασφάλιστρο, μόνο με 50 ευρώ το χρόνο. Η χρήση των παροχών του προγράμματος μπορεί να γίνει άμεσα και ο ασφαλισμένος έχει πρόσβαση στις καλύτερες Ιδιωτικές Κλινικές και στα πιο σύγχρονα Διαγνωστικά Κέντρα ή Πολυιατρεία, Πανελλαδικά.

Το BONUSX5 είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα, το μοναδικό στην αγορά  που συνδυάζει ευέλικτα όλα τα σημαντικά ασφαλιστικά επιδόματα υγείας, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Προσφέρει στον ασφαλισμένο ουσιαστική φροντίδα, οικονομική ενίσχυση και προστασία της υγείας του. Τα επιδόματα που καταβάλλονται είναι :

 • Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών (για 11 Σοβαρές Ασθένειες)
 • Χειρουργικό Επίδομα
 • Επίδομα Νοσοκομειακής Περίθαλψης
 • Επίδομα Τοκετού
 • Επίδομα Ανάρρωσης

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα παρέχεται ως ανεξάρτητο προϊόν και μπορεί να συνδυασθεί με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης της αγοράς.

Το ανανεωμένο ΥΓΕΙΑ MAXIMUM είναι ένα πλήρες Νοσοκομειακό Πρόγραμμα καθώς παρέχει Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Περίθαλψη.

 • Νοσοκομειακή Περίθαλψη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Καλύπτονται:
 • Νοσοκομειακές Δαπάνες
 • Δωμάτιο και Τροφή (Α΄ & Β΄ θέση νοσηλείας)
 • Νοσηλεία σε ΜΕΘ & ΜΑΦ
 • Ημερήσιες Επεμβάσεις & Θεραπείες (συμπεριλαμβάνονται οι χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες/ραδιοθεραπείες)
 • Πρωτοβάθμια Περίθαλψη. Καλύπτονται:
 • ΔΩΡΕΑΝ και Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις για επείγοντα περιστατικά
 • ΔΩΡΕΑΝ Γενικό Ετήσιο Check up
 • Οδοντιατρικός και Οφθαλμολογικός Έλεγχος, με πολύ μικρή συμμετοχή του ασφαλισμένου
 • Επιπλέον καλύψεις:
 • Υγειονομική Μεταφορά, ΔΩΡΕΑΝ & Χωρίς Ανώτατο Όριο
 • Κάλυψη Φοιτητών Εξωτερικού

Το Πρόγραμμα παρέχεται με δύο επιλογές (Σχέδια), με ανώτατο όριο 30.000€ & 60.000€ και είναι ετησίως ανανεούμενο. Ασφαλίζονται άτομα ηλικίας από 3 μηνών έως 60 ετών και λήγει στην ηλικία των 65 ετών. Παρέχεται η δυνατότητα παράτασης του προγράμματος ισοβίως στον κυρίως ασφαλισμένο και τον/την σύζυγό του.

 1. Πως μπορεί ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία σας και να ενημερωθεί για τους όρους συνεργασίας μαζί σας;

Η εταιρεία μας , διαθέτει 10 Επιθεωρητές Πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα που ενημερώνουν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για τους όρους συνεργασίας με την Interlife, ακολουθώντας τον Κανονισμό Πωλήσεων και την Εμπορική  μας Πολιτική .

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα