Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε λίγες ώρες έρχεται το 1st Cyber Security Conference – το πρώτο συνέδριο για την κυβερνοασφάλεια στη Β. Ελλάδα!

Δημοσίευση: 27/04/2023
1st Cyber Security Conference

Λίγες μόνο ώρες απέμειναν για την διοργάνωση του 1st Cyber Security Conference! Ελάτε να ενημερωθείτε για τα θέματα κυβερνοασφάλειας της επικαιρότητας, καθώς και για τα βέλτισα μέσα και πρακτικές προκειμένου να διατηρήσετε ασφαλή τα προσωπικά σας δεδομένα!

Το Cyber Security Confence έρχεται σήμερα, 27 Απριλίου και ώρα 15:30 στο Grand Hotel Palace, για να δώσει απαντήσεις όπως επίσης και χρήσιμες λύσεις για την ασφάλεια των επιχειρήσεων στον κυβερνοχώρο, την προστασία των δεδομένων τους και την ανάκτησή τους σε περίπτωση απώλειάς τους.

Με κεντρικό σύνθημα «Accelerating the evolution of security» το 1st Cyber Security Conference θα αποτελέσει πηγή ενημέρωσης για ένα ζήτημα ύψιστης σημασίας το οποίο ενδιαφέρει τόσο επιχειρήσεις και επαγγελματίες οποιουδήποτε κλάδου όπως επίσης και ιδιώτες, με σκοπό την προστασία της ψηφιακής τους ταυτότητας και των ψηφιακών τους δεδομένων, έναντι απειλών στον κυβερνοχώρο.

Ταυτόχρονα, μέσα από την πλούσια ατζέντα ομιλητών και των ομιλιών τους, οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από τις σύγχρονες και χρήσιμες συμβουλές που θα παρουσιαστούν!

Το συνέδριο αφορά όλους τους ενδιαφερόμενους του cyber security, ανεξαρτήτως επαγγέλματος ή επαγγελματικής κατάστασης!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την δωρεάν εγγραφή τους και κατά την προσέλευσή τους στον χώρο του συνεδρίου.

Προ – εγγραφθείτε σήμερα στο 1st Cyber Security Conference από εδώ

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε εδώ

Διαβάστε επίσης:

Τι κρύβει η ατζέντα του 1st Cyber Security Conference 2023;

Δηλώστε συμμετοχή στο Networking Dinner

Γνωρίστε τους χορηγούς του 1st Cyber Security Conference & περιηγηθείτε στα ψηφιακά τους περίπτερα

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: CYGNUS, DESIGNIA INSURANCE BROKERS, EMPIST, FORTINET | GCC,  GIANT STRIDE IT SERVICES, SPECTRUM, TICTAC LABORATORIES, UBITECH, ZIA INSURANCE

SILVER: EXPERTO CREDE CONSULTANTS

ΒΡΟΝΖΕ: Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ, INTERWORKS.CLOUD

Το Cyber Security ConferenceThessaloniki θα τεθεί υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, CISCO, Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, epixeiro.gr, grtimes.gr, karfitsa.gr, marketnews.gr, moneyview.gr, mynews.gr, myportal.gr, olathessaloniki.com, startup.grΖΟΟ 90.8

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, ενώ προσφέρεται  η δυνατότητα διαδικτυακής live παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»