Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H We4all και η FedEx Express Greece φυτεύουν μαζί στο Μάτι

Δημοσίευση: 27/04/2023
H We4all και η FedEx Express Greece φυτεύουν μαζί στο Μάτι

Η We4all, ένας μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός οργανισμός, που ξεκίνησε το 2018 από δύο φίλους, μετά από της φωτιές στο Μάτι, είναι επίσημος συνεργάτης του ΟΗΕ στο πρόγραμμα Αποκατάστασης Οικοσυστημάτων και έχει μέχρι σήμερα φυτέψει πάνω από 900.000 δέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει εκπαιδεύσει σχετικά με το περιβάλλον πάνω από 70.000 παιδιά.

Το Σάββατο 1 Απριλίου, επιστρέψαμε στην περιοχή από όπου ξεκινήσαμε την δράση μας το 2018. Η καταστροφή στο Μάτι και τις γύρω περιοχές ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει ο οργανισμός μας από μια μικρή παρέα που ήθελε να βοηθήσει φυτεύοντας δέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.H We4all και η FedEx Express Greece φυτεύουν μαζί στο Μάτι

Δίπλα μας αυτή τη φορά ήταν η εταιρεία FedEx Express Greece, με την οποία η συνεργασία μας συνεχίζεται απρόσκοπτα για δεύτερη χρονιά, έχοντας σαν αποτέλεσμα την φύτευση πάνω από 4.500 δέντρων στην Αττική και την Εύβοια συνολικά. Μαζί με τους εθελοντές εργαζόμενους της εταιρείας φυτεύτηκαν πάνω από 200 δενδρύλλια, βραδείας καύσης και υψηλής αντοχής, μέρος των 1.500 που θα φυτευτούν φέτος μέσω της πρωτοβουλίας FedEx Cares, ενός παγκόσμιου προγράμματος με σκοπό τη συνεισφορά στις κοινότητες..

Υποσχόμαστε ότι όπως και μέχρι σήμερα, έτσι και στο μέλλον συνεχίσαμε θα συνεχίσουμε το έργο μας, μέχρι η ζημιά ως προς το περιβάλλον να έχει αποκατασταθεί.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»