Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

2o MDRT Workshop Βόρειας Ελλάδας

Δημοσίευση: 29/12/2022
MDRT

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 2ο για το 2022 εργαστήριο μελών & aspirants του MDRT στη Βόρεια Ελλάδα, με την ένθερμη & ενθουσιώδη συμμετοχή των 35 ανθρώπων που προσκλήθηκαν.

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στους Γιάννη Τσαλπαρά & Θωμά Πουρλίδα, μέλη της επιτροπής επικοινωνίας του οργανισμού για το 2022-2023, έδρα των οποίων είναι η Θεσσαλονίκη.

Με την αρωγή και υποστήριξη της υπόλοιπης επιτροπής από την οποία παρευρέθηκαν η Πρόεδρος Σοφία Ζερβουδάκη, η Κατερίνα Χαραλαμπίδου & η Άννα Νιολάκη, επέλεξαν τον εναλλακτικό χώρο του The Lobby Project σχεδιάζοντας ένα απόγευμα με επαγγελματικό αλλά ταυτόχρονα αυθεντικό, ανθρώπινο & εορταστικό λόγω εποχής χαρακτήρα.

Στη συνάντηση τον λόγο έλαβαν όλοι οι παρευρισκόμενοι ώστε να μοιραστούν κάτι από τα σχέδιά τους, τις επιτυχίες τους, τις ιδέες τους ή τους στόχους τους.

Ταυτόχρονα, 4 καταξιωμένα μέλη προσκλήθηκαν και αποδέχθηκαν με χαρά να μιλήσουν για τα «μυστικά» της καθημερινής τους επιτυχίας, τα διδάγματα που έχουν αποκομίσει βιωματικά στην πολύχρονη καριέρα τους μέσα από πολυάριθμες νίκες αλλά και ήττες, πάντα με τον χαρακτηριστικό ενθουσιασμό & τη διακριτή αγάπη τους για το επάγγελμά μας.

Έτσι ο Συμεών Μακέδος, COT από τη Θεσσαλονίκη, ο Απόστολος Κόκκοβας, First Year Member από τα Τρίκαλα, ο Ηλίας Αποστολόπουλος, COT από την Αθήνα & ο special guest star Μάριος Χαραλάμπους, COT από τη Λευκωσία & MDRT Country Chair Κύπρου 2018-2021, μοιράστηκαν απλόχερα τη «σοφία» & την ενέργειά τους.

Κυρίαρχα μηνύματα του εργαστηρίου ήταν η καθημερινή μας ευθύνη απέναντι σε όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται, η προσωπική & επαγγελματική υπεραξία που απολαμβάνει κάποιος ως μέλος της ομάδας του MDRT και η κοινή επιθυμία των μελών αυτής της ομάδας να μοιράζονται ιδέες και βιώματα με νεότερους συναδέλφους που θέλουν να πετύχουν υψηλά & ποιοτικά παραγωγικά αποτελέσματα, εκπληρώνοντας τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους εαυτούς τους και τους γύρω τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι aspirants προσκλήθηκαν από τους μέντορές τους, καθώς η ουσία του MDRT μέσω της διαδικασίας του mentoring, είναι να εμπνευστούν και άλλοι επαγγελματίες όπως εμπνεύστηκαν & συνεχίζουν να εμπνέονται τα ήδη ενεργά μέλη, οι COTs (Court of the Τable) και TOTs (Top of the Τable).

Φυσικά, ήταν μεγάλη χαρά της ομάδας να καλωσορίσει τα νέα για το 2023 μέλη, τους ανθρώπους εκείνους που στόχευσαν και πέτυχαν να πληρούν τις προδιαγραφές και να κερδίσουν μια θέση στο παγκόσμιο τραπέζι του MDRT.

Το απόγευμα έκλεισε με κέφι και εορταστική διάθεση καθώς η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και η δουλειά πρέπει να έχει χαρά.

Και βέβαια, πιστή η ομάδα στην αρχή του «δίνω πίσω» συγκέντρωσε ένα ποσό που αποδόθηκε στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό & Νοητική Αναπηρία, «Ελπίδα» στη Θεσσαλονίκη.

Η Πρόεδρος & η Επιτροπή Επικοινωνίας ανανεώνουν το ραντεβού τους με τα μέλη & τους aspirants του MDRT για τις 17/02/2023, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η MDRT, Day & Night, Athens, 2023.

Μέχρι τότε εύχονται σε όλους από καρδιάς Καλή Νέα Χρονιά, με υγεία, δημιουργία & ευημερία!

MDRT MCC, Greece, 2022-2023

  •  Σοφία Ζερβουδάκη, Country Chair, Ελλάδα: sofiazervoudaki@gmail.com
  • Ιωάννης Παναγόπουλος, Area Chair, Νότια Ελλάδα: chrismos.ike@gmail.com
  • Κατερίνα Χαραλαμπίδου, Area Chair, Βόρεια Ελλάδα: katerina@wedo.insure
  • Λουκάς Δαρζέντας, Local  Chair, Independent Brokers-Ανεξάρτητα Δίκτυα: luke.darzentas@gmail.com
  • Άννα Νιολάκη, Local Chair, Αττική: niolaki.advisor@gmail.com
  • Θωμάς Πουρλίδας, Local Chair, Θεσσαλονίκη: pourlidas3@gmail.com
  • Νίκος Στυλιανός, Local Chair, Κρήτη: nik.stilianos@gmail.com
  • Νίκος Δαμάλας, Company Chair, Εθνική Ασφαλιστική: nikolaos.damalas@gmail.com
  • Γιάννης Τσαλπαράς, Company Chair, NN Hellas 2: john.tsalparas@gmail.com

2o MDRT Workshop Βόρειας Ελλάδας

2o MDRT Workshop Βόρειας Ελλάδας#2o MDRT Workshop Βόρειας Ελλάδας

2o MDRT Workshop Βόρειας Ελλάδας

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Το Safe Roads project της Hellas Direct ήρθε Θεσσαλονίκη!

Το Safe Roads project της Hellas Direct βρίσκεται από εχθές στη Θεσσαλονίκη!   Με το van του Safe Roads Project και το εξειδικευμένο συνεργείο, η Hellas Direct παίρνει τους δρόμους. Και τους φτιάχνει. Γιατί όσο πιο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»