Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Howden Hellas: Ο Κυριάκος Αποστολίδης, Eπικεφαλής Ανάπτυξης Εργασιών Ελλάδας & Κύπρου

Δημοσίευση: 30/11/2022
Κυριάκος Αποστολίδης,Eπικεφαλής Ανάπτυξης Εργασιών Ελλάδας & Κύπρου, Howden Hellas

Η Howden Hellas ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Κυριάκο Αποστολίδη, ένα από τα πλέον καταρτισμένα στελέχη του χώρου μας, με πολυδιάστατη εμπειρία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο κ. Κ. Αποστολίδης, μέχρι πρόσφατα CEO MetLife Greece & Cyprus, αναλαμβάνει καθήκοντα ως Μember of the Managing EXCO, με κεντρικό άξονα την ανάπτυξη των εργασιών της Howden στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Έχει διατελέσει επικεφαλής EMEA ΜetLife για το Bancassurance, ενώ για πολλά χρόνια διατηρούσε θέσεις ευθύνης στην Περιφέρεια Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης για την Alico AIG.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων ο Κ. Αποστολίδης είπε: «Η Ηowden, το μέγεθος, η τεχνογνωσία της, αλλά κυρίως οι αρχές και οι άνθρωποί της, αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για αυτή τη συνεργασία και είμαι βέβαιος ότι θα αποδώσει τα μέγιστα, τόσο για τον οργανισμό, όσο και για τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται την ασφάλισή τους».

Howden Hellas: Ο Κυριάκος Αποστολίδης, Eπικεφαλής Ανάπτυξης Εργασιών Ελλάδας & Κύπρου
Δημήτρης Τσεσμετζόγλου

«Η ένταξη του Κυριάκου Αποστολίδη στο top management της Howden, του κορυφαίου μεσίτη επιχειρηματικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα, αποτελεί για εμάς μεγάλη χαρά και υπογραμμίζει τη δυναμική πορεία, αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες περαιτέρω διεύρυνσης των εργασιών μας στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που η Howden αποτελεί πόλο έλξης στελεχών αυτού του βεληνεκούς και είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία μας, όχι μόνον θα επιταχύνει την αναπτυξιακή μας πορεία, αλλά θα προσθέσει αξία στη σχέση μας με πελάτες και συνεργάτες», τόνισε ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»