Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευρωπαϊκή Πίστη: Στηρίζει το “Greece Race For The Cure” για 12η χρονιά

Δημοσίευση: 04/10/2022

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στηρίζει ενεργά για 12η χρονιά το Greece Race For The Cure, τη μεγαλύτερη διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.

Το μεγάλο αυτό γεγονός, με κεντρικό σύνθημα «Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού», διοργάνωσε για 12η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen For The Cure.

Οι εργαζόμενοι της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη έγιναν ένα με τους δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες, που βρέθηκαν στο Ζάππειο την Κυριακή 02/10 και ενίσχυσαν τη δράση του Συλλόγου, λαμβάνοντας μέρος είτε στον Αγώνα Δρόμου (5km), είτε στη διαδρομή περιπάτου (2km). Μάλιστα, εκτός από τις καθιερωμένες διαδρομές, η διοργάνωση έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να περιηγηθούν στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, τα οποία είχαν εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, αλλά και να απολαύσουν μουσικές και άλλου τύπου εκδηλώσεις, οι οποίες προσέδωσαν μια πολύ ευχάριστη πινελιά στο γεγονός.

Μέσω της συμβολικής αυτής κίνησης, η Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλει στον αγώνα ενημέρωσης για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, στον αγώνα για να νικηθεί ο φόβος και η προκατάληψη, στηρίζοντας τις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού και τις οικογένειές τους. Γιατί μαζί, είμαστε δυνατότεροι από τον καρκίνο του μαστού.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα Συλλόγους και Δράσεις που στοχεύουν στη δημιουργία μιας συλλογικής κουλτούρας πρόληψης και ενημέρωσης της Κοινωνίας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ποιος ο ρόλος του αντασφαλιστή;

Ποιος ο ρόλος του αντασφαλιστή;

Ο Αντασφαλιστής είναι συνήθως μια πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία τεραστίων διαστάσεων, η οποία έχει ως πελάτες τις ασφαλιστικές εταιρείες. Δηλαδή, οι

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»