Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κύπρος: Όλες οι λεπτομέρειες για την 31η εκστρατεία ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ

Δημοσίευση: 30/09/2022

Με σύνθημα ‘Μαζεύουμε αγάπη, δίνουμε φως’ ο ΠΑΣΥΚΑΦ πραγματοποίησε την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022 Διάσκεψη Τύπου, στη Λεβέντειο Πινακοθήκη. Σκοπός της διάσκεψης ήταν η παρουσίαση της 31ης Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης ‘Μαζί στη ζωή’ που θα διαρκέσει όλο το μήνα Οκτώβριο. Στόχος της εκστρατείας είναι η συλλογή χρημάτων, για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του Συνδέσμου.

Φέτος, μετά από απουσία 2 χρόνων, θα πραγματοποιηθεί ο οδικός έρανος, από τις 5 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2022. Παράλληλα εισφορές θα γίνονται με αποστολή μηνύματος SMS PASYKAF 1, 3 ή 5 στο 7060,  με ηλεκτρονικές εισφορές μέσω της ιστοσελίδας www.pasykaf.org και με τηλεφωνικές εισφορές, καλώντας στα τηλέφωνα 90033005 και 90035005.

Για 2η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί ο Ολοήμερος Τηλεοπτικός Μαραθώνιος σε συνεργασία με τον Alpha Κύπρου,  την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ, Δρ. Άννα Αχιλλεούδη καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τόνισε πως «παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά συνεχίζουμε όλοι ‘Μαζί στη ζωή’! O ΠΑΣΥΚΑΦ διεκδικεί εδώ και περισσότερο από 36 χρόνια, καλύτερη ποιότητα για όλους τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και τους οικείους τους και την προσφέρει με τις δωρεάν υπηρεσίες του παγκύπρια. Το 2021 ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες 6168 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 35162 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο. Όλη αυτή η προσφορά καλύπτεται από ένα προϋπολογισμό 3.5 εκατομμυρίων ευρώ»

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ, κύριος Νικόλας Φιλίππου πήρε τον λόγο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο σημαντικό του ρόλο του ΠΑΣΥΚΑΦ και στην απρόσκοπτη προσφορά των υπηρεσιών του προς τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και των οικείων τους. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της εκστρατείας καθώς και όλους τους εθελοντές. Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν εκ μέρους του ‘Υπερήφανου Υποστηρικτή’ της εκστρατείας ΟΠΑΠ Κύπρου, εκ μέρους της Universal Life η Ανώτερη Λειτουργό Marketing, κυρία Αιμιλία Ορφανίδου και  εκ μέρους της Primetel ο Διευθυντής Πωλήσεων, κύριος Ευριπίδη Κυριάκου. Μαζί μας ήταν και η κ. Τίνα Αδάμου που έχει ζήσει τις Υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ και  ήθελε να μοιραστεί μαζί μας τη δικής της εμπειρία.

Η αγάπη για προσφορά και οι προσφορές αγάπης θα φωτίσουν και αυτό τον Οκτώβριο τις ζωές μας! «Μαζεύουμε αγάπη, δίνουμε φως» για όλο το μήνα Οκτώβριο και όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα και να κάνουμε τη διαφορά για τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους.

Ο  έρανος θα διεξάγεται για όλο το μήνα Οκτώβριο με στόχο τη συλλογή του ποσού των 550 000 ευρώ για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ. Αυτό το ποσό μπορεί να επιτευχθεί αν ο καθένας από εμάς εισφέρει τουλάχιστον 2 ευρώ.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλες τις επαρχίες όπως το Δείπνο ΕΝ ΜΠΛΩ, Φιλανθρωπική Τόμπολα,  Family Fun Day «Μαζί στη ζωή» σε συνεργασία με τη  Φάρμα Πετρίδη, Walking for Life, Περπατούμε «Μαζί στη ζωή» για τον ΠΑΣΥΚΑΦ και Πεζοπορία 185 χιλιομέτρων

από τον Γιώργο Στυλιανού . Επίσης θα διεξαχθεί έρανος σε υπεραγορές και πολυκαταστήματα όπου το κοινό θα μπορεί να κάνει την εισφορά του. Ο έρανος διεξάγεται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνων Νόμου του 2014, με αριθ. Άδειας Ν.Π. 41/2022, που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 2/9/2022-31/12/2022. Όλοι οι εθελοντές που θα συμμετάσχουν θα φέρουν μαζί τους την εξουσιοδότηση για τον έρανο. Όλες οι εισφορές προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα.

Εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ θα μπορούν να γίνονται στα γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ, με αποστολή SMS στο 7060 με κωδικό PASYKAF 5, 3 ή 1, με ηλεκτρονικές εισφορές στο www.pasykaf.org και με  τηλεφωνικές εισφορές, καλώντας στα τηλέφωνα 90033005 (Χρέωση για κλήση από σταθερό:  4.07 σύμπλ. ΦΠΑ &Χρέωση για κλήση από κινητό: 4.31 σύμπλ. ΦΠΑ) και 90035005 (Χρέωση για κλήση από σταθερό: 8.13 σύμπλ. ΦΠΑ & Χρέωση για κλήση από κινητό: 8.38 σύμπλ. ΦΠΑ).

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά το κοινό για την εισφορά του, τον ‘Υπερήφανο Υποστηρικτή’ της εκστρατείας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το ‘Διαχρονικό Χορηγό’ Universal Life, τον ‘Τηλεπικοινωνιακό Χορηγό’ Primetel, τον ‘Επίσημο Υποστηρικτή Προβολής’ Mesivria, το ‘Χορηγό Επικοινωνίας’ Alpha Κύπρου, όλους τους Υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκστρατεία ‘Μαζί στη ζωή’.

Μαζί στη ζωή, λοιπόν και φέτος!

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΥΚΑΦ ή και να συνεισφέρουν ως εθελοντές, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 77 77 1986 ή στο www.pasykaf.org

Πηγή: cyprusinsurancenews.com

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»