Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η Insurance Innovation για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην 86η ΔΕΘ, αναδεικνύοντας την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης!

Δημοσίευση: 07/09/2022
Η Insurance Innovation για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει ως εκθέτης στην 86η ΔΕΘ, έχοντας ως στόχο να μεταφέρει το μήνυμα της ιδιωτικής ασφάλισης στους επισκέπτες της μεγαλύτερης γιορτής της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα!

Ο παλμός της ασφαλιστικής αγοράς χτυπά στην καρδιά της ΔΕΘ

Η Insurance Innovation για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει ως εκθέτης στην 86η ΔΕΘ, έχοντας ως στόχο να μεταφέρει το μήνυμα της ιδιωτικής ασφάλισης στους επισκέπτες της μεγαλύτερης γιορτής της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα!

Από τις 10 – 18 Σεπτεμβρίου η ομάδα της Insurance Innovation σας υποδέχεται στο περίπτερο 8 – stand 17 με πολλές εκπλήξεις και νέες λύσεις για την προβολή της επιχείρησής σας.

Μέσα από την ειδική έκδοση του περιοδικού “The Insurer” αλλά και θεματικών εκπομπών στο Insuranceforum Web Tv, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από καταξιωμένα στελέχη του κλάδου για τα οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά και να ελέγξουν τις γνώσεις τους μέσω ενός διαδραστικού quiz, μπαίνοντας σε κλήρωση για πλούσια δώρα!

Το “The Insurer” γιορτάζει τα 10 τεύχη του με μια ειδική έκδοση που είναι αφιερωμένη για πρώτη φορά στους καταναλωτές! Μέσα στις σελίδες του οι αναγνώστες θα βρουν tips και συμβουλές για την ιδιωτική ασφάλιση αλλά και χρήσιμα άρθρα για τους Κλάδους Ζωής & Υγείας, Αυτοκινήτου, Περιουσίας και Ειδικών Ασφαλίσεων.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν αλλά και να συμμετέχουν στις θεματικές εκπομπές που θα μεταδίδονται καθημερινά από τον χώρο της Έκθεσης στο Insurance Forum Web Tv, φιλοξενώντας έμπειρα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, τα οποία θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις σε συχνές απορίες των ασφαλισμένων.

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εκεί! Η ομάδα της Insurance Innovation έχει ετοιμάσει ένα διαδραστικό quiz με ερωτήσεις γύρω από την ιδιωτική ασφάλιση και σας καλεί να αποδείξετε ότι γνωρίζετε βασικές έννοιες, όρους αλλά και καλύψεις των ασφαλιστικών προγραμμάτων.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έκθεσης η Insurance Innovation θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τις νέες υπηρεσίες και καινοτόμες παροχές της, οι οποίες δημιουργήθηκαν με βάση τις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου και απευθύνονται 100% σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Η είσοδος στην ΔΕΘ πραγματοποιείται χωρίς υγειονομικούς περιορισμούς.

Σας περιμένουμε!

86η ΔΕΘ | 10-18 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 – STAND 17

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Το MDRT Day έρχεται Θεσσαλονίκη!

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του καθιερωμένου MDRT DAY στη Θεσσαλονίκη. Φέτος έχει τίτλο “Secure Today… Thrive Tomorrow” και θα διεξαχθεί το

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»