Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε καλοκαιρινή εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ

Δημοσίευση: 11/07/2022

30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ), η οποία γεννήθηκε στο Ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ στην Κηφισιά, αναπτύχθηκε στο Athens Golf Club της Γλυφάδας και ενηλικιώθηκε στο ISLAND!

Μια εκδήλωση θεσμός, που σημείωσε μόνο μια απουσία, το 2020, εξαιτίας της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που αυτή επέβαλε !

Πιστός στο ραντεβού του ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε, ακόμη μια χρονιά, την καλοκαιρινή εκδήλωσή του, την Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022, στο Private House του ISLAND.

Μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πάρα πολλά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε σε μια πολύ ιδιαίτερη και γεμάτη προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά και τα στελέχη της περίοδο.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για θέματα που ενδιαφέρουν την αγορά, σε μια ατμόσφαιρα που ανέδειξε τη σύμπνοια, το δυναμισμό,  και τη μαχητικότητα των μελών της.

Την εκδήλωση στήριξαν:

 

“HOWDEN HELLAS S.A.” – Πλατινένιος Χορηγός,

“ERGO”, “EUROLIFE FFH”  – Χρυσοί Χορηγοί,

“AIG”,  “ΕΘΝΙΚΗ”, “GRANT THORNTON”, “ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ”, “INTERASCO”  – Ασημένιοι Χορηγοί,

“ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ” – Μεγάλoς Χορηγός

“GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ”, “NP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ” –  Χορηγοί.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»