Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η ARISTON COVER ασφαλίζει τα ηλεκτρικά οχήματα της ΖΥΜΠΑΣ Ν. Α.Ε

Δημοσίευση: 15/03/2022

Η ARISTON COVER ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ προχώρησε σε μία αποκλειστική συνεργασία με τον γενικό αντιπρόσωπο της για την ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων που διατίθενται σε όλη τη χώρα.

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Λαζόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Κλάδου Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων της εταιρείας δήλωσε πως «η συνεργασία με την ΖΥΜΠΑΣ Ν. Α.Ε αποτελεί μία μόνο από τις πολλές αποκλειστικές συνεργασίες της Ariston Cover, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον και η εταιρεία μας διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών λύσεων»

ΝΙΚΟΣ ΖΥΜΠΑΣ Α.Ε

Επίσημος εισαγωγέας Zhidou στην Ελλάδα. Η Νίκος Ζυμπάς ΑΕ και ασχολείται από το 1973 με την εμπορία και επισκευή οχημάτων. Στην Νίκος Ζύμπας Α.Ε. θα βρείτε καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Zhidou! Επίσης η εταιρεία Ν.ΖΥΜΠΑΣ ΑΕ ασχολείται με την πώληση ανταλλακτικών, την ασφάλιση αυτοκινήτων, καθώς και με συνολική φροντίδα του αυτοκίνητου όπως επισκευές βαφής, φανοποιείας και σέρβις.

Η ARISTON COVER ασφαλίζει τα ηλεκτρικά οχήματα της ΖΥΜΠΑΣ Ν. Α.Ε

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Μή χάσετε σήμερα ακριβώς στις 18.00 το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ! Οι θέσεις της παράταξης “Δημιουργία #Κοινότητα_Πολιτών” για τα ζητήματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο insuranceforum

Το Safe Roads project της Hellas Direct ήρθε Θεσσαλονίκη!

Το Safe Roads project της Hellas Direct βρίσκεται από εχθές στη Θεσσαλονίκη!   Με το van του Safe Roads Project και το εξειδικευμένο συνεργείο, η Hellas Direct παίρνει τους δρόμους. Και τους φτιάχνει. Γιατί όσο πιο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»