Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το insurancemarket: Insurtech of the Year στα Digital Finance Awards 2022

Δημοσίευση: 02/03/2022

Το insurancemarket κατέκτησε την κορυφαία διάκριση των Digital Finance Awards 2022 ως Insurtech of the year. Τα Digital Finance Awards 2022, επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές και καινοτομίες στον χώρο του ψηφιακού χρηματοοικονομικού και ασφαλιστικού κλάδου και διοργανώνονται από την BOUSSIAS.

Το insurancemarket, η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, απέσπασε άλλα πέντε σημαντικά βραβεία: 1 Platinum, 2 Gold & 2 Silver.

H μεγαλύτερη διάκριση, Insurtech of the year, ήρθε για να επιβραβεύσει την καινοτομία της πλατφόρμας και να επιβεβαιώσει ότι το insurancemarket είναι ο leader της ψηφιακής ασφάλειας εδώ και 10 χρόνια.

Το insurancemarket.gr κέρδισε επίσης Platinum και Gold στην κατηγορία Best Financial Performance Initiatives / Digital Insurance, για την επιτυχία του ως ο μεγαλύτερος tech-lead aggregator υπηρεσιών στην Ελλάδα ξεπερνώντας τα 350.000 συμβόλαια ετησίως.

Επίσης βραβεύτηκε με Gold για το Concept Store της (Φιλελλήνων 7), την Πρώτη Phygital εμπειρία ασφάλισης στην Ελλάδα.

Η νέα υπηρεσία σύγκρισης money-market.gr διακρίθηκε με Sliver στην κατηγορία Digital Platforms καθώς κατάφερε μέσα σε 6 μήνες έφτασε τις 100.000 συγκρίσεις! Τέλος, το δεύτερο Silver βραβείο δόθηκε στην κατηγορία Best Digital Marketing / Social Media Initiative για την αύξηση του organic growth μέσω της στρατηγικής content marketing.

Ο Στέφανος Φαλκονάκης, Chief Growth & Marketing Officer του insurancemarket σημειώνει:

“Οι βραβεύσεις που πετύχαμε σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό μας γεμίζουν χαρά και αποτελούν σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας. Η διάκρισή μας ως Insurtech of the year επισφραγίζει τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και στον εκσυγχρονισμό του τρόπου ασφάλισης του καταναλωτή. Συνεχίζουμε δυναμικά, επενδύοντας διαρκώς στους ανθρώπους μας, ώστε να χτίζουμε σταθερές βάσεις για να εξελισσόμαστε συνεχώς, να θέτουμε όλο και υψηλότερους στόχους και να προσφέρουμε στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.”

Το insurancemarket είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα  σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα μέσω της οποίας ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει αντικειμενικά τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και να επιλέξει το καλύτερο για αυτόν, ασφαλιστικό προϊόν και έχει ήδη λάβει πολλές διακρίσεις κατά τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»