Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μαρία Ντούνη (ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική): Ασφα-ΛΥΣΕΙΣ Αυτοκινήτου με αξιοπιστία και ακεραιότητα

Δημοσίευση: 03/08/2022
Μαρία Ντούνη, Προϊσταμένη Εκδόσεων Κλάδου Αυτοκινήτου, Ορίζων Ασφαλιστική
Μαρία Ντούνη, Προϊσταμένη Εκδόσεων Κλάδου Αυτοκινήτου, Ορίζων Ασφαλιστική

Γράφει η Μαρία Ντούνη, Προϊσταμένη Εκδόσεων Κλάδου Αυτοκινήτου, Ορίζων Ασφαλιστική

Στην εποχή μας, που η ασφάλιση του αυτοκινήτου αποτελεί αναγκαιότητα για την διασφάλιση των ιδιοκτητών – οδηγών, τόσο για κινδύνους συνεπεία της οδήγησης όσο και από την έκθεση των οχημάτων σε ολοένα και περισσότερο δυσμενή και ακραία καιρικά φαινόμενα, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες και κατ’ επέκταση στους πελάτες της.

Μέσα από τα διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης, από το πιο απλό έως το πληρέστερο, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει εκείνο το πακέτο καλύψεων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, συνοδευόμενο από απλούς και ξεκάθαρους όρους.

Σε κάθε τους βήμα οι συνεργάτες μας έχουν δίπλα τους τα στελέχη της Ορίζων Ασφαλιστικής, τα οποία με την άριστη τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία τους στέκονται στο ύψος των περιστάσεων με επαγγελματισμό, εξασφαλίζοντας στο έπακρο την αξιοπιστία στο σύνολο των διαδικασιών.

Ειδικότερα, το τμήμα έκδοσης αυτοκινήτων βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό κάθε συνεργάτη, συζητώντας μαζί του και προτείνοντας ευέλικτες και έξυπνες λύσεις, προκειμένου οι διαδικασίες ασφάλισης να είναι απλές και συνάμα σαφείς, όπως ακριβώς απαιτείται για την πλήρη και κυρίως άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι κανόνες ανάληψης κινδύνων διασφαλίζουν και προστατεύουν το σύνολο των πελατών μας στο μέγιστο δυνατό βαθμό, έναντι του κινδύνου ενδεχόμενης ζημίας. Ταυτόχρονα, είμαστε στη διάθεση των συνεργατών μας για να κατανοούμε πλήρως
τις ανησυχίες τους και φροντίζουμε, σε συνδυασμό με τους κανόνες underwriting, οι προτεινόμενες από εμάς λύσεις να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια και ακεραιότητα.

Η επιβεβαίωση των παραπάνω, αλλά κυρίως η μεγαλύτερη επιβράβευση, φθάνει σε εμάς από τους ίδιους τους συνεργάτες μας, οι οποίοι καθημερινά μας καταθέτουν τις ευχαριστίες τους για την απλοποίηση των διαδικασιών και την αξιόπιστη και κυρίως άμεση ανταπόκριση.

Καθημερινά, τόσο προσωπικά όσο και τα στελέχη τα οποία απαρτίζουν το τμήμα έκδοσης (κα Μικρέλλη Αλεξάνδρα, κ. Κατούνας Αναστάσιος και κα Μπαλάση Αλίκη), γινόμαστε αποδέκτες πληθώρας θετικών μηνυμάτων τα οποία μας δίνουν τη δύναμη να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Ο κλάδος αυτοκινήτου της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής διαθέτει σήμερα ένα πιστό δίκτυο συνεργατών με ισχυρούς δεσμούς με την εταιρία, που στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό.

Η υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με όλα τα ανωτέρω κάνουν την Ορίζων Ασφαλιστική να πλεονεκτεί, προσαρμοζόμενη εύκολα και αξιόπιστα στις δυσκολίες της εποχής.

Αναδημοσίευση: «ΟΡΙΖΩΝ MAGAZINE»

Ξεφυλλίστε το περιοδικό της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»